You are here:

Selecţionerul din Kosovo a numit jucătorii care i-au dat informaţii despre naţionala României. Ce a spus Franco Foda despre Mircea Lucescu

Selecţionerul din Kosovo a numit jucătorii care i-au dat informaţii despre naţionala României. Ce a spus Franco Foda despre Mircea Lucescu
Comentarii

Franco Foda, selecţionerul statului Kosovo, a recunoscut că deţine suficiente informaţii pentru a o putea învinge pe România în primul meci al grupei din UEFA Nations League.

Ermal Krasniqi şi Albion Rrhamani, foştii jucători ai Rapidului ce în prezent evoluează la Sparta Praga, i-au transmis selecţionerului Foda detalii despre jucătorii şi stilul de joc al României, aspect subliniat de neamţ şi în conferinţa de presă.

De asemenea, Franco Foda a spus că îl cunoaşte pe Mircea Lucescu din perioada în care ”Il Luce” antrena la Galatasaray, apoi la Şahtior Donetsk.

”Avem suficiente surse de informaţii pentru a analiza jocul României, avem la dispoziţie şi meciurile de la Euro.

Îl ştiu bine pe Lucescu de la Galata şi Şahtior. La naţionala României s-au schimbat acum lucrurile după EURO, e un nou antrenor şi ştim ce avem de făcut pentru a obţine victoria.

Rrahmani şi Krasniqi sunt acum la Sparta Praga. Am discutat şi cu ei, şi cu restul jucătorilor pentru a pregăti cum trebuie meciul cu Romania. Le ştim detaliile ofensive, defensive, strategiile de contraatac. Ne-am pregătit foarte bine”, a spus Franco Foda.

Kosovo - România este programat vineri, pe 6 septembrie, de la 21:45.

Afla mai multe despre: franco fodakosovo 

viewscnt
Articole similare