You are here:

Selecţionerul Germaniei, după victoria cu Danemarca şi calificarea în sferturi: ”Ploaia i-a derutat pe toţi”

Selecţionerul Germaniei, după victoria cu Danemarca şi calificarea în sferturi: ”Ploaia i-a derutat pe toţi”

EURO

Comentarii

Selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, consideră că întreruperea meciului cu Danemarca din optimile Euro-2024, din cauza ploii, a destabilizat echipa sa, care a avut o evoluţie impresionantă în primele 20 de minute.

Julian Nagelsmann, după calificarea la EURO

Echipa naţională a Germaniei a învins sâmbătă seara, la Dortmund, scor 2-0, reprezentativa Danemarcei, în optimile Euro 2024. Germania s-a calificat în sferturi.

Golurile au fost marcate de Havertz (53) şi Musiala (69).

"Primele douăzeci de minute ale meciului au fost cele mai bune pe care le-am jucat de la începutul turneului, dar apoi ploaia i-a derutat pe toţi. Danemarca nu a evoluat bine în prima repriză, dar în a doua ne-a pus mai multă presiune. Avem mult de lucru înainte de sferturile de finală, trebuie să avem mai multă răbdare în faza de construcţie şi să aşteptăm momentele potrivite", a declarat Nagelsmann.

În minutul 36, când începuse o ploaie torenţială, iar cerul era luminat de fulgere, arbitrul englez Michael Oliver a întrerupt meciul, trimiţând jucătorii celor două echipe la vestiare. Decizia arbitrului s-a dovedit foarte bună, în scurt timp terenul fiind lovit de grindină. Partida a fost reluată după 25 de minute de întrerupere.

La rândul său, mijlocaşul danez Thomas Delaney a declarat că echipa sa a suferit mult la acest meci: "Este foarte greu. Am întâlnit o echipă bună. Trebuia doar să înfigem cuţitul în rană. Nu ştiu dacă a fost un mare ofsaid la golul nostru, dar probabil a fost vina mea. A fost ca o găleată de apă rece peste capul meu. Ne-am implicat mult, am suferit mult, trebuie să fim sinceri şi să spunem şi asta. A fost un meci greu pentru noi şi probabil la fel a fost şi pentru Germania".

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21 00,  după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: germaniadanemarcaeuro 

viewscnt
Articole similare