You are here:

Selecţionerul Lituaniei a reacţionat după ce a pierdut cu România: ”E frustrant, cu asemenea adversari...”

Selecţionerul Lituaniei a reacţionat după ce a pierdut cu România: ”E frustrant, cu asemenea adversari...”

Echipa națională

Comentarii

Lituania a fost învinsă de România, scor 1-2, într-o partidă desfăşurată în cadrul etapei a patra din Liga Naţiunilor.

Discursul selecţionerul Lituaniei după înfrângerea cu România

Golurile meciului desfăşurat la Kaunas au fost marcate de Armandas Kucys (minutul 7), pentru gazde, respectiv Răzvan Marin (minutul 18) şi Denis Drăguş (minutul 65), pentru oaspeţi.

Edgaras Jankauskas, selecţionerul Lituaniei, a vorbit despre eşecul suferit împotriva României.

„Este frumos să înscrii acasă, în faţa fanilor tăi. Păcat că nu am luat puncte. Cu asemenea adversari, să joci de la egal la egal, dar să nu iei puncte... E păcat, dar ăsta e fotbalul, E foarte frustrant. Este păcat pentru efortul pe care l-au depus jucătorii, dăruirea a fost exemplară, este păcat pentru spectatorii care nu au văzut cum luăm puncte.

Nu vreau să fie totul negru acum, pentru că am jucat de la egal la egal cu cea mai bună echipă din grupă. Suntem singurii care le-am dat goluri, le-am făcut viaţa un pic mai grea, am opus rezistenţă. E păcat că am rămas cu zero puncte.

Simţim că suntem singura echipă de până acum care a opus rezistenţă celei mai bune echipe din grupă. Meritam mai mult”, a declarat Jankauskas, potrivit tv3.lt.

În urma acestui rezultat, naţionala lui Mircea Lucescu a rămas lider în Grupa 2 din Liga C, cu maximum de puncte după primele patru runde. Kosovo s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa Ciprului, pe teren propriu, tot în această rundă şi ocupă locul secund, cu 9 puncte.

Afla mai multe despre: românialituanialucescu 

viewscnt
Articole similare