Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Marocului rămâne cu picioarele pe pământ chiar dacă a reuşit să elimine Spania şi Portugalia de la Cupa Mondială: ”Încă nu am făcut nimic!”

Selecţionerul Marocului rămâne cu picioarele pe pământ chiar dacă a reuşit să elimine Spania şi Portugalia de la Cupa Mondială: ”Încă nu am făcut nimic!”

Cupa Mondială

Comentarii

Echipa naţională a Marocului a învins sâmbătă naţionala Portugaliei, scor 1-0, şi a devenit prima echipă africană din istorie calificată în semifinalele Cupei Mondiale la fotbal.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Youssef En Nesyri, în minutul 42, când a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Attiat-Allah.

Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă şi a fost introdus în teren în minutul 51. Maroc este neînvinsă cu Walid Regragui pe banca tehnică.

După această performanţă incredibilă, Maroc a devenit prima ţară din Africa care a reuşit să se califice în semifinalele Campionatului Mondial. În optimi, Maroc a mai făcut o victimă grea şi a eliminat Spania la loviturile de la 11 metri. 

La finalul meciului, selecţionerul Marocului, Walid Regragui, a oferit mai multe declaraţii. El a rămas calm şi a spus că echipa lui nu a realizat încă nimic. 

”Încă nu am făcut nimic şi cred că Marocul va exploda cu această zi de bucurie. Suntem foarte mândri de ce am reuşit să realizăm. După ce am devenit prima echipă africană să fim în sferturi la Mondialul din 1986, am devenit astăzi prima echipă africană care s-a calificat în semifinalele unui Campionat Mondial”, a spus Walid Regragui, potrivit Hibasport.

Afla mai multe despre: cupa mondială-maroc-portugalia- walid regragui 

viewscnt
Articole similare