You are here:

Selecţionerul Poloniei a oferit ultimele detalii despre starea lui Lewandowski. Când ar putea juca atacantul la EURO 2024

Selecţionerul Poloniei a oferit ultimele detalii despre starea lui Lewandowski. Când ar putea juca atacantul la EURO 2024

EURO

Comentarii

Naţionala Poloniei, învinsă de Olanda (2-1) în meciul său de debut la EURO 2024, speră în revenirea vedetei sale Robert Lewandowski, vineri, în meciul cu Austria, înainte de partida cu echipa Franţei de marţea viitoare.

"Recuperarea lui Robert Lewandowski merge în direcţia bună pentru meciul cu Austria. Vom fi mai puternici", a spus selecţionerul polonez Michal Probierz după înfrângerea cu Olanda.

Atacantul Robert Lewandowski (FC Barcelona) a suferit o accidentare musculară la ultimul meci de verificare al naţionalei de fotbal a Poloniei, cu Turcia (2-1), dar va juca "probabil" în al doilea meci de la EURO 2024, cu Austria, conform selecţionerul Michal Probierz.

Cel mai bun marcator al echipei Poloniei, cu 82 de goluri în 151 de meciuri, a ratat meciul cu Olanda din cauza unei întinderi musculare.

"Estimarea noastră este că el va fi apt de joc la meciul cu Austria, de vineri, 21 iunie, pe Stadionul Olimpic din Berlin", a spus selecţionerul într-o conferinţă de presă.

Căpitanul şi cel mai bun marcator al naţionalei poloneze a ieşit din joc în minutul 32 al partidei cu Turcia, după ce a acuzat dureri la genunchiul drept.

Polonia face parte din Grupa D la EURO 2024, alături de Olanda, Austria şi Franţa.

Afla mai multe despre: lewandowski 

viewscnt
Articole similare