Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Suediei, reacţie vehementă când a fost întrebat despre revenirea lui Ibrahimovic

Selecţionerul Suediei, reacţie vehementă când a fost întrebat despre revenirea lui Ibrahimovic
Comentarii

Janne Andersson, selecţionerul Suediei, s-a arătat deranjat de întrebările despre o eventuală revenire a lui Ibrahimovic la naţională. Suedia s-a calificat la Cupa Mondială după ce a trecut de Italia, la baraj. Ultima dată când italienii au ratat Cupa Mondială a fost în 1958.

Suedia a reuşit o calificare senzaţională la Cupa Mondială, după ce a reuşit să treacă de Italia (1-0 în tur, 0-0 la Milano). Imediat au apărut discuţiile despre o eventuală revenire a lui Zlatan Ibrahimovic la naţională, pentru turneul final din Rusia din 2018.

Atacantul de 36 de ani s-a retras de la naţională în vara lui 2016, dar mulţi l-ar dori în lotul pentru Cupa Mondială din 2018. Momentan, se află în perioada de recuperare, dar este de aşteptat să revină până la finalul anului. Janne Andersson, selecţionerul Suediei, nu pare însă încântat de o eventuală revenire a celui mai bun marcator din istoria Suediei.

”Este incredibil! Acest jucător (n.r. Ibrahimovic) a renunţat să mai joace pentru Suedia în urmă cu un an şi jumătate şi noi încă mai vorbim despre el. Dumnezeule, trebuie să vorbim despre jucătorii senzaţionali pe care-i avem acum în echipă şi în care cred”, a declarat Janne Andersson, potrivit ESPN.

Antrenorul în vârstă de 55 de ani spune că Suedia şi-a schimbat deja stilul după ce Ibrahimovic s-a retras. Dacă înainte echipa juca pentru Zlatan, acum forţa Suediei stă în grup: ”Când Ibrahimovic a fost aici cu noi, am jucat alt stil de fotbal. Dar, ţinând cont că el a decis să renunţe la naţională - este un mare campiont - dar trebuie să ne adaptăm şi să găsim alt stil”.

Afla mai multe despre: suediaitaliazlatan ibrahimoviccm 2018 

viewscnt
Articole similare