Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Ucrainei se teme de unul dintre jucătorii României! Cine îi dă bătăi de cap lui Serghei Rebrov: ”Este foarte bun. Îmi place mult de el”

Selecţionerul Ucrainei se teme de unul dintre jucătorii României! Cine îi dă bătăi de cap lui Serghei Rebrov: ”Este foarte bun. Îmi place mult de el”
Comentarii

România va debuta la EURO 2024, mâine, pe 17 iunie, de la 16:00, la Koln, contra Ucrainei. Tricolorii vor bifa prima partidă la un turneu final, după opt ani de secetă, în care microbiştii din România

Serghei Rebrov, fostul atacant al lui Tottenham şi în prezent selecţionerul Ucrainei, a avut doar cuvinte de laudă la adresa naţionalei noastre.

În opinia lui Rebrov, tricolorii sunt disciplinaţi, rapizi şi a recunoscut că cel mai periculos jucător este Nicolae Stanciu, decarul lui Edi Iordănescu.

Serghei Rebrov ştie care este cel mai periculos jucător al României: ”Îmi place foarte mult de el”

"Lumea spunea că România nu este o echipă foarte puternică, dar au jucat foarte bine în calificări.

Stanciu este un jucător foarte bun, îmi place foarte mult de el. Dar toată echipa este foarte bună, au jucători tineri care pot decide meciul cu ceea ce fac pe teren, sunt disciplinaţi. 

Nu sunt echipe slabe la EURO, am văzut meciuri diferite ale României. Este echipa care înţelege ce pot să joace, sunt disciplinaţi, au jucători rapizi.

Am văzut atacanţii, au experienţă, am văzut individual ce fac", a spus Serghei Rebrov, înainte de România - Ucraina.

Afla mai multe despre: româniaucrainafotbalul inernaţionaleuro 2024 

viewscnt
Articole similare