Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Ungariei, la un pas să antreneze în Romania! "L-am sunat şi chiar i-am făcut o ofertă să vină la noi!" Dezvăluiri de ultimă oră

Selecţionerul Ungariei, la un pas să antreneze în Romania! "L-am sunat şi chiar i-am făcut o ofertă să vină la noi!" Dezvăluiri de ultimă oră
Comentarii

Marco Rossi, actualul selecţioner al Ungariei, a fost aproape în 2018 să vină în România.

Ungaria se află în grupa morţii la EURO, alături de Franţa Germania şi Portugalia. Chiar şi aşa, maghiarii au reuşit să obţină un punct la Budapesta, cu stadionul plin, contra Franţei, scor 1-1. Echipa mai are şanse matematice să ajungă în optimile Campionatului European, şi va juca miercuri ultimul meci din grupă contra Germaniei. 

Rossi a fost aproape de a ajunge în România, chiar înainte de a accepta postul de selecţioner al Ungariei. Ioan Ovidiu Sabău a fost coleg cu el al Brescia şi i-a propus să vină în ţara noastră, pe vremea când era preşedinte la U Cluj. Marco Rossi i-a comunicat că se află în discuţii cu selecţionata maghiarilor şi a preluat echipa naţională. 

"Am fost colegi de cameră la Brescia. M-a luat cu el în cameră să mă ajute. Lucescu ne-a pus în camere cu italieni, să nu stăm românii împreuna, ca să învăţăm limba. Şi am ajuns să ne vizităm şi cu familiile, am făcut şi o vacanţă împreună, sotiile se intelegeau, caracterele noastre se potriveau. Am rămas în relaţii foarte bune.

Când era în Slovacia l-am sunat şi chiar i-am făcut o ofertă să vină în România, la U Cluj. Şi mi-a spus: 'Acum sunt în discuţii să preiau naţionala Ungariei, poate cu altă ocazie.' Apoi am tot ţinut legătura. A preluat naţionala şi am mai vorbit", a spus Ioan Ovidiu Sabău pentru Prosport.

 

Afla mai multe despre: marco rossi-ungaria-u cluj-sabău 

viewscnt
Articole similare