Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul vine la Telekom Sport! Cosmin Contra va fi prezent miercuri la studioul UEFA Champions League, de la 20:30

Selecţionerul vine la Telekom Sport! Cosmin Contra va fi prezent miercuri la studioul UEFA Champions League, de la 20:30
Comentarii

Înaintea debutului României în preliminariile Euro 2020, Cosmin Contra va prefaţa meciurile retur de miercuri din UEFA Champions League, PSG - Manchester United şi FC Porto - AS Roma.

Alături de Contra, în studioul Telekom Sport se va afla şi fostul antrenor al celor de la FCSB, Nicolae Dică. Cei doi vor analiza şansele lui Manchester United în returul de la Paris după 2-0 în prima manşă pentru echipa antrenată de Thomas Tuchel. De asemenea vor vorbi despre partida din Portugalia care pleacă de la un avantaj minim pentru romani. Emisiunea va începe la ora 20:30, pe Telekom Sport 1. 
 
Meciul dintre PSG şi Manchester United se joacă miercuri, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 1, în timp ce partida dintre FC Porto şi AS Roma este transmisă de la aceeaşi oră, pe Telekom Sport 2. 

Afla mai multe despre: uefa champions leaguecontradicămanchster unitedfc portoas romapsg 

viewscnt
Articole similare