Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şelimbăr - Dinamo 1-2. Victorie uriaşă pentru ”câini”, care sunt cu un pas în play-off

Şelimbăr - Dinamo 1-2. Victorie uriaşă pentru ”câini”, care sunt cu un pas în play-offgalerie foto
Comentarii

Dinamo Bucureşti s-a impus, sâmbătă, în deplasare, contra celor de la CSC 1599 Şelimbăr, scor 2-1 (1-0), într-o partidă din etapa a 18-a a Ligii a 2-a.

  • Golurile ”câinilor” au fost marcate de Lamine Ghezali (min. 30) şi Iulian Roşu (min. 68), în timp ce pentru ”călăreţi” a punctat Jordan Gele (min. 90+1).

Dinamoviştii, tot mai aproape de play-off

Dinamo a făcut un pas important pentru calificarea în play-off, în urma succesului de la Sibiu. ”Câinii” sunt pe locul 6 în Liga 2, cu 30 de puncte, la egalitate cu Unirea Slobozia, şi stă la mâna sa pentru a accede în TOP 6 după sezonul regulat.

Dinamo va juca partida dificilă pe teren propriu, sâmbătă 11 martie, în compania unei dintre cele mai modeste formaţii din serie - Politehnica Timişoara - ocupanta locului 19 (din 20), cu 12 puncte adunate în 17 partide jucate.

Există un scenariu în care, după cele 19 etape, Dinamo, Unirea Slobozia şi Gloria Buzău ar putea termina cu acelaşi număr de puncte - 33, iar una dintre formaţii ar rata play-off-ul.

  • În acest caz, al egalităţii de puncte, primul criteriu de departajare este meciul direct. Apoi, golaverajul şi golurile înscrise în meciurile directe.

CS Comunal Şelimbăr - Dinamo 1-2 (Gele 90+1/ Ghezali 30, Roşu 68)

CS Comunal Şelimbăr: Mitrov – Lumbu, R. Crişan (cpt.), Palmeş, N. Popescu, Al. Luca, Mitrea, Monea, Cărăruş, I. Năstăsie, Gele.

Au mai intrat: Ad.Voicu, Ursu
Antrenor: Claudiu Niculescu.

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche (cpt.), Amzăr, Gorka Larrucea, N. Roşu, Iul. Roşu, Bani, Borcea, Ghezali.
Au mai intrat: Iglesias, Bena, Ţîră, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă.

Clasamentul din Liga 2

Foto: flashscore.ro

Afla mai multe despre: ghezalirosudinamoselimbar 

viewscnt
Articole similare