Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semifinale cu scandal în Europa League! UEFA a deschis proceduri disciplinare după meciurile de joi! Ce cluburi sunt vizate

Semifinale cu scandal în Europa League! UEFA a deschis proceduri disciplinare după meciurile de joi! Ce cluburi sunt vizate

UEFA Europa League

Comentarii

UEFA a anunţat, vineri, că a deschis proceduri disciplinare care vizează cluburile Arsenal Londra, Atletico Madrid şi Olympique Marseille, după partidele din prima manşă a semifinalelor Ligii Europa.

După Arsenal – Atletico Madrid, terminat la egalitate, joi, scor 1-1, gazdele riscă sancţiuni pentru aprindere de torţe, iar oaspeţii pentru că fanii au aruncat cu obiecte şi pentru că tehnicianul Diego Simeone l-a insultat pe arbitru şi a avut un comportament necorespunzător.

După partida Olympique Marseille – Salzborg, scor 2-0, gruparea franceză ar putea fi sancţionată pentru aprindere de torţe şi blocarea scărilor.

Cazul Arsenal – Atletico va fi analizat de Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA la 4 mai, iar cel în care este judecat clubul Marseille va fi analizat la 31 mai.

Afla mai multe despre: uefaeuropa leaguescandalarsenalatletico madridmarseille 

viewscnt
Articole similare