Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnal de alarmă de la Dan Petrescu: ”Să ne uităm la Ungaria! Sunt cel mai bun exemplu!" Ce spune despre numirea lui Şumudică la CFR Cluj

Semnal de alarmă de la Dan Petrescu: ”Să ne uităm la Ungaria! Sunt cel mai bun exemplu!" Ce spune despre numirea lui Şumudică la CFR Cluj
Comentarii

Fostul antrenor de la CFR, Dan Petrescu, a vorbit după meciul Ucraina - Austria, scor 0-1, jucat pe Arena Naţională.

Dan Petrescu a fost surprins de scor, având în vedere că un rezultat de egalitate asigura prezenţa ambelor echipe în faza următoare a turneului final. Petrescu a vorbit despre viitorul fotbalului românesc.

El a acuzat lipsa investiţiilor care a dus la performanţele mici ale echipelor din Liga 1. Nici naţionala României nu a strălucit, iar acest lucru a îndepărtat fanii de stadion. Fostul jucător de la Chelsea, consideră că România ar trebui să urmeze exemplu Ungariei. 

"Trebuia să investim bani şi n-avem bani, şi dacă nu vin investitori va fi foarte greu să creştem ca fotbal. Naţionala noastră nu e la Euro pentru că nu s-a investit la copii şi juniori. Dacă ne uitam la exemplul Ungariei, e cel mai bun" . a spus Dan Petrescu. 

Petrescu a vorbit şi despre numirea lui Marius Şumudică la CFR Cluj: ”Şumudică e un antrenor cu experienţă şi să vedem dacă va reuşi, dar la CFR nu e uşor. Dacă era uşor, poate continua Edi, nici el nu a continuat.

(n.r Ce şanse le dă de a ajunge în grupele Ligii?) Care au fost şi până acum, mici, dar reale. Norocul anul acesta e că sunt cap de serie, cât am fost eu acolo în niciun tur nu a fost cap de serie CFR.” a mărturisit Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare