Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnal de alarmă tras de Hazard înaintea Cupei Mondiale: "Nu ne mai spuneţi aşa, încă n-am câştigat nimic"

Semnal de alarmă tras de Hazard înaintea Cupei Mondiale: "Nu ne mai spuneţi aşa, încă n-am câştigat nimic"

Cupa Mondială

Comentarii

Eden Hazard, căpitanul naţionalei Belgiei, a vorbit despre şansele ţării sale de a câştiga Cupa Mondială de luna viitoare.

"Nu cred că merităm să ni se spună că avem o generaţie de aur, pentru că în mod normal trebuie să onorăm, prin performanţă, renumele, trebuie să câştigăm meciuri, să avem victorii. Avem o generaţie foarte bună, dar nu am câştigat nimic până acum. Dacă vrem să fim numiţi aşa, trebuie să producem rezultate notabile", a spus Hazard.

Starul Realului s-a referit şi la dificultăţile pe care le-a întâmpinat în ultima vreme: "A fost o perioadă complicată cu multe accidentări, îndoieli. Acum totul a revenit în ordine. Aştept doar un lucru, să demonstrez pe teren că sunt încă la vârf".

Odată cu apropierea Cupei Mondiale, Hazard a vorbit despre viitorii adversari ai Belgiei. "Vom înfrunta trei echipe foarte bune. Toată lumea cunoaşte Croaţia cu jucători magnifici. Ştim mai puţine despre Canada şi Maroc, dar vom avea timp să-i descoperim. Au jucători foarte buni. Marocul îl are pe Hakimi, echipa are şi ea mult potenţial. Canada îl are pe Jonathan David", a arătat Hazard.

Afla mai multe despre: hazard 

viewscnt
Articole similare