Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnalul de alarmă tras de Ciprian Marica! ”Sunt curios dacă din partea FRF îşi asumă cineva aceste multiple eşecuri la echipa naţională!”

Semnalul de alarmă tras de Ciprian Marica! ”Sunt curios dacă din partea FRF îşi asumă cineva aceste multiple eşecuri la echipa naţională!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei.

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale, dar Mihai Stoichiţă, directorul tehnic FRF, a recunoscut că Răzvan Burleanu va avea o întâlnire cu fostul antrenor de la FCSB. 

Acum, Ciprian Marica a tras semnalul de alarmă şi s-a întrebat dacă cei de la FRF îşi vor asuma eşecurile echipei naţionale. Mai mult decât atât, el consideră că România are nevoie de un antrenor cu experienţă. 

”Sunt curios dacă din partea FRF îşi asumă cineva aceste multiple eşecuri la echipa naţională!”

”Trebuie să existe un plan, însă planul nu trebuie să fie mai lung de doi ani. Nu sunt adeptul unui plan pe patru ani sau pe şase ani sau chiar cum am văzut întrebări peste 10 ani. Ne calificăm la un mondial? Nu, nu cred că te aşteaptă nimeni la echipa naţională. Cred că avem nevoie de un antrenor cu experienţă, de un management sănătos, bazat pe realitate, nu pe vise. Sunt curios dacă din partea FRF îşi asumă cineva aceste multiple eşecuri la echipa naţională. 

Este cel mai în măsură să vorbească despre un proiect. A reuşit să construiască, nu mulţi antrenori ştiu să construiască şi să aibă un proiect în adevăratul sens al cuvântului. Rămâne de văzut dacă îşi asumă cineva un proiect în adevăratul sens al cuvântului şi îşi permite cineva să îi propună lui Gică Hagi să vină la echipa naţională, ştiind că este un antrenor cu principii şi un antrenor care se implică total. Se doreşte lucrul acesta? Ştiu că acolo sunt oameni cărora le place să dea sfaturi, să se implice, să fie antrenori pe care să îi poată dirija puţin câte puţin”, a declarat Ciprian Marica. 

Afla mai multe despre: românia-ciprian marica-hagi 

viewscnt
Articole similare