Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnalul de alarmă tras de Florinel Coman după calificarea în grupele Conference League: ”Nu va fi o petrecere mare pentru că eram favoriţi!”

Semnalul de alarmă tras de Florinel Coman după calificarea în grupele Conference League: ”Nu va fi o petrecere mare pentru că eram favoriţi!”
Comentarii

FCSB s-a calificat, joi, în grupele Conference League, trecând în play-off de echipa norvegiană Viking, scor 3-1 în manşa secundă, disputată în deplasare. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Viking.

Edjouma a deschis scorul în minutul 2 pentru FCSB, lovitură de cap la centrarea lui Florinel Coman. În minutul 25, portarul Târnovanu l-a agăţat în careu pe Karlsbakk şi Tripic a transformat penalty-ul acordat de arbitru.

Cordea a marcat cu un şut de la distanţă în minutul 53, iar în minutul 90+4 Radunovic a transformat un penalti, calificând echipa FCSB în grupele Conference League.

La finalul meciului, Florinel Coman a tras un semnal de alarmă. El spune că jucătorii nu vor petrece foarte mult, deoarece FCSB era favorită la calificare. 

”Nu va fi o petrecere mare pentru că eram favoriţi!”

”O bucurie foarte mare. Ne-am îndeplinit primul obiectiv. Suntem fericiţi că am făcut un meci bun şi am marcat. Este unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei. Nu am văzut că arbitrul a dat penalty pentru că eram pe jos. S-a aruncat fundaşul, m-a lovit, 11 metri, clar.

Intrăm într-o competiţie europeană, suntem fericiţi. Nu ştiu dacă se gândeau la sărbătoare cei de aici. Şi în tur am controlat jocul, dar au fost cele două goluri marcate de ei din faze fixe. Şi aici am primit gol, dar aşa ne place nouă, să suferim.

Nu ne-a dat mari bătăi de cap terenul, alunecă mingea mai repede. Nu ne-am gândit că vom pleca cu şansa a doua. Ne-am gândit să intrăm şi să luptăm.

Ne vom fixa obiectivul, abia am ajuns în grupe. Vom avea o discuţie şi vom stabili. Acum începe bătălia în campionat pentru noi. Nu am putut să mergem pe două fronturi. Vom intra în horă.

În seara asta vom petrece, pe drum, dar nu va fi o petrecere mare pentru că eram favoriţi, chiar dacă aveau avantaj de un gol”, a declarat Florinel Coman la finalul partidei.

Tragerea la sorţi a grupelor Conference League este programată vineri, la ora 15.30, la Istanbul.

Afla mai multe despre: fcsb-viking-florinel coman 

viewscnt
Articole similare