You are here:

Semnalul primit azi de Gică Hagi din partea FRF. Ce condiţii au fost anunţate: „Nu vom accepta asta”

Semnalul primit azi de Gică Hagi din partea FRF. Ce condiţii au fost anunţate: „Nu vom accepta asta”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională de fotbal a României a rămas fără selecţioner, după ce Edi Iordănescu a preferat să nu continue după Campionatul European din Germania.

Indiciul care îl dă de gol pe Gică Hagi! Cum se pregăteşte pentru postul de selecţioner al echipei naţionale

Răzvan Burleanu a susţinut o conferinţă de presă în care a explicat decizia lui Edi Iordănescu de a părăsi naţionala şi a vorbit despre noul obiectiv al FRF. Totodată, preşedintele Federaţiei a fost întrebat despre varianta aducerii lui Gică Hagi pe banca României.

Răzvan Burleanu nu a exclus această posibilitate şi chiar a spus că are o viziune comună cu „Regele”, motiv pentru care ia în calcul varianta ca Gică Hagi să fie noul selecţioner al echipei naţionale.

„Aşteptăm ce spune Comisia Tehnică şi, în funcţie de ce propun ei, în ordine, abordăm selecţioneri. Orice variantă e posibilă. Am în minte un nume, dar nu pot să vi-l spun.

Ştim că Hagi şi-a pregătit ieşirea din acţionariatul clubului, de ceva timp. Şi eu, şi el avem o viziune comună. Respect ordinea pe care o cere Comisia Tehnică, reprezint o instituţie care e separată. Lista de nume pe care o primesc va fi o lista de nume în ordine, cu care vom vorbi cu selecţionerii. Am avut un proces de construcţie şi de modernizare, pe care trebuia să-l avem din anii '90”.

Nu vom abdica niciodată de la principiile avute până acum. Nu vom accepta ca un antrenor să antreneze şi la o echipă de club, cum nu vom accepta să plătim sume de bani pentru ca antrenorul respectiv să iasă dintr-un anumit contract, mai ales când vorbim despre o sumă mare. Integritatea deciziei ar fi pusă la îndoială.

„În ceea ce priveşte profilul candidaţilor, tot cei din Comisia Tehnică decid. Nu vom abdica de la principiile de până acum. Nu acceptăm un antrenor care să fie şi la echipa de club. Nu plătim clauze, sume de bani, pentru un antrenor care să iasă dintr-un anumit de contract de club. Integritatea deciziei ar fi pusă la îndoială”, a adăugat Burleanu.

Afla mai multe despre: gica hagiechipa nationalaselectioner 

viewscnt
Articole similare