Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnează până în 2025! "Dă cu pixul" pentru un salariu fabulos

Semnează până în 2025! "Dă cu pixul" pentru un salariu fabulos

Bayern Munchen

Comentarii

Thomas Muller (32 de ani) se pregăteşte să semneze prelungirea contractului cu Bayern Munchen, negocierile fiind pe ultima sută de metri. Crescut la Bayern, Thomas Muller va semna cu gruparea bavareză până în 2025, pentru un salariu foarte bun.

Semnează până în 2025! "Dă cu pixul" pentru un salariu fabulos

Contractul lui Thomas Muller cu Bayern expiră în 2023. Cu un an înainte de finalul înţelegere, Bayern şi Muller s-au aşezat la masa negocierilor, iar acestea au dat rezultat. Bild scrie că Thomas Muller urmează să-şi pună semnătura pe un nou contract.

Thomas Muller va semna cu Bayern până în 2025, astfel că îşi va încheia, cel mai probabil, cariera la gruparea la care a crescut. Sursa citată scrie că negocierile dintre Bayern şi Muller au demarat la începutul lui aprilie, iar acum s-a ajuns la o înţelegere.

Thomas Muller e unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti ai lui Bayern, cu un salariu de aproximativ 20 de milioane de euro pe an, care este aşteptat să crească odată cu noul contract.

În acest sezon, Thomas Muller a strâns 12 goluri şi 23 de pase de gol în 42 de meciuri jucate pentru Bayern în toate competiţiile.

Lewandowski şi Gnabry pleacă de la Bayern

Spre deosebire de Muller, care a dus la bun sfârşit negocierile pentru prelungire cu Bayern, Robert Lewandowski şi Serge Gnabry sunt mai aproape de plecare decât de prelungire. Ambii termină contractul cu Bayern în 2023. "Lewa" e dorit de Barcelona, în timp ce Serge Gnabry este aşteptat în Premier League.

Afla mai multe despre: thomas mullercontractbayern 

viewscnt
Articole similare