Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Senegal - Columbia. Victoria e singura opţiune pentru sud-americani

Senegal - Columbia. Victoria e singura opţiune pentru sud-americani

Cupa Mondială

Comentarii

Ponturi pariuri Senegal - Columbia Campionatul Mondial 28.06.2018. Columbienii merg în „optimi” doar cu victoria, în vreme ce africanii îşi permit şi un rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri Senegal - Columbia Campionatul Mondial 28.06.2018

Naţionala Senegalului a fost una dintre surprizele primei părţi a grupelor la Cupa Mondială. A adunat patru puncte din cele două partide disputate până acum, după ce s-a impus cu 2-1 în faţa Poloniei şi a remizat cu Japonia, scor 2-2. Rezultatele de la turneul final din Rusia nu au fost deloc întâmplătoare. De aproape un an de zile, reprezentativa pregătită de Aliou Cisse face victime pe bandă rulantă. Singura formaţie care a reuşit să îi învingă pe leii africani a fost Croaţia, scor 2-1, într-un meci amical disputat chiar înainte de startul Cupei Mondiale.

Ponturi pariuri Senegal - Columbia Campionatul Mondial 28.06.2018

De cealaltă parte, Columbia a dezamăgit la startul turneului final. Eşecul surprinzător din meciul cu Japonia, scor 1-2, i-a făcut pe mulţi să se îndoiască de capacitatea sud-americanilor de a repeta performanţa din urmă cu patru ani, când au ajuns până în sferturile de finală. Totuşi, Columbia a revenit în stil de mare campioană. S-a impus cu 3-0 în faţa Poloniei şi a trimis acasă una dintre favoritele turneului. Yerri Mina, Falcao şi Cuadrado au marcat pentru columbieni, care se află acum la 90 de minute de o calificare în optimi.

Echipe probabile:

Senegal: N’Diaye – Wague, Sane, Koulibaly, Sabaly – Badou, A. N’Diaye, Gueye – Sarr, Niang, Mane

Columbia: Ospina – Arias, D.Sanchez, Mina, Mijica – C.Sanchez, Barrios – Cuadrado, Quintero, Rodriguez – Falcao

Senegal - Columbia 2 @ 1.85

Afla mai multe despre: senegalcolumbiaponturi pariuricm 2018 

viewscnt
Articole similare