Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi a învins ŢSKA Sofia, scor 4-0, într-un meci amical

Sepsi a învins ŢSKA Sofia, scor 4-0, într-un meci amical

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, luni, cu scorul de 4-0, echipa ŢSKA Sofia, într-un meci amical disputat în Austria.

Golurile au fost marcate de Cosmin Matei ‘4, ’44, Branislav Ninaj ‘8 şi Cătălin Golofca ’71.

Sepsi a început jocul cu următorul “11”: Niczuly Roland - Bogdan Mitrea, Adnan Aganovic, Cristi Bărbuţ, Alexandru Tudorie, Cosmin Matei, Dimitrov Radoslav, Nicolae Păun, Andres Dumitrescu, Branislav Ninaj, Ion Gheorghe.

Sepsi s-a trezit fără Eder Gonzalez la reunire! ”Nu a dat niciun semn de viaţă”. Planul jucătorului: ”Asta se aude prin vestiar”

Eder Gonzalez le-a dat ”ţeapă” celor de la Sepsi. Jucătorul nu s-a prezentat nici azi la echipa din Sf. Gheorghe după pauza competiţională.

Sepsi s-a trezit fără Eder Gonzalez la reunire! ”Nu a dat niciun semn de viaţă”. Mijlocaşul adus de la Csikszereda în iarna lui 2021 nu s-a prezentat în ţară la reunirea lotului. 

Laszlo Dioszegi a declarat că Eder ar negocia cu o echipă din Grecia, conform unor zvonuri apărute printre jucători.

”Eder nu a dat niciun semn de viaţă. Se aude că ar vrea să plece în Grecia, dar sunt zvonuri. Vorbesc jucătorii între ei prin vestiar. El trebuia să spună dacă vrea să plece. A zis doar să vorbim cu avocatul lui în primele zile, apoi nu a mai dat niciun semn. 

Dacă joacă 50 la sută din meciuri, se prelungeşte contractul. Automat ştia că dacă joacă atât, contractul se prelungeşte şi pentru al treilea an. El e primul care vrea să plece de la Sepsi, în general, jucătorii vor să vină aici. 

Voiam să îi facem un contract de încă 2-3 ani, să îi dublăm salariul. El a zis că nu mai vrea în România, nu ştiu de ce. Tinerii de azi pot fi răsuciţi repede de o echipă”, a transmis Laszlo Dioszegi, la Pro Arena.

În ultima stagiune, a doua oară a fost cu noroc pentru Sepsi: după ce pierduseră prima finală a Cupa României în care se calificaseră, împotriva FCSB-ului, covăsnenii au reuşit să pună mâna pe trofeu, în urma victoriei cu Voluntari.

În debutul sezonului, Sepsi ajunsese aproape de subsolul clasamentului, clasare care a dus la plecarea lui Leo Grozavu şi venirea lui Cristiano Bergodi, care a revitalizat echipa.

Cu un buget de aproximativ şase milioane de euro în noul sezon, unul dintre cele mai mari din Liga 1, echipa covăsneană devine uşor, uşor o forţă a campionatului nostru.

Jucători importanţă din Liga 1, Ion Gheorghe sau Cosmin Matei, au ales Sfântu Gheorghe peste alte echipe mai cu renume, iar Sepsi pare a fi pe drumul cel bun.

Afla mai multe despre: sepsi-ţska-liga 1 

viewscnt
Articole similare