You are here:

Sepsi - Botoşani. Duel pentru locul 2 din play-out

Sepsi - Botoşani. Duel pentru locul 2 din play-out

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Sepsi – Botoşani România 27.05.2018. Sepsi e salvată de la retrogradare, însă acum atacă locul 2 din play-out, pe care se află în acest moment chiar Botoşani.

Ponturi pariuri Sepsi – Botoşani România 27.05.2018

Cei de la Sepsi sunt pe locul trei în play-out cu 33 de puncte şi au un golaveraj total de 21-13. În ultimele patru partide au un bilanţ excelent de trei victorii şi un rezultat de egalitate. De la începerea play-out-ului Sepsi parcă s-a reactivat, formaţia din Sfântu Gheorghe joacă cel mai frumos fotbal, la egalitate cu Dinamo, îşi crează enorm de multe ocazii de gol în timpul meciurilor disputate şi leagă rezultatele pozitive. Eugen Neagoe a implementat o mentalitate pozitivă şi a făcut câteva transferuri care s-au pliat foarte bine la echipa sa.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Desschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Sepsi – Botoşani România 27.05.2018

Botoşaniul este într-o derivă totală pe moment şi se chinuie efectiv pentru a termina în picioare acest play-out. Jocul echipei este unul tare slab şi ocaziile de gol lipsesc cu desăvârşire. În partidele disputate în deplasare au reuşit două victorii şi două egaluri, din şase partide cu un golaveraj total de 6-5. În meciurile disputate de FC Botoşani se marchează cea mai mică medie de goluri, 1,5 per meci, iar în total au nouă partide unde rezultatul a fost de sub 2,5 goluri în meci.

Sepsi - Botoşani 1X @ 1.39

Afla mai multe despre: sepsibotosaniliga 1ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare