Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi – CFR Cluj | Trei ponturi la meciul zilei din Superligă

Sepsi – CFR Cluj | Trei ponturi la meciul zilei din Superligă

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are doar varianta victoriei la Sfântu-Gheorghe, dacă mai vrea să conteze în lupta pentru titlu. Sepsi şi-a îndeplinit deja obiectivul. A prins playoff-ul pe ultima sută de metri şi şi-a asigurat liniştea pe final de sezon.

Sepsi – CFR Cluj, ora 20:30, Orange Sport 1

Adrian Mutu are viaţă grea la CFR Cluj. Echipa lui a pierdut primul meci din playoff (1-2 cu Universitatea Craiova) şi a ajuns la opt puncte de liderul FCSB. Deasupra CFR-ului mai sunt Rapid şi Craiova lui Rotaru. Atunci când l-a înlocuit pe italianul Mandorlini, Mutu a spus sus şi tare că vrea titlul în acest sezon. Situaţia este complicată pentru CFR, dar nu imposibilă.

Trei puncte la Sfântu-Gheorghe şi un joc favorabil al rezultatelor în celelalte meciuri ar putea să o urce pe locul al doilea, mai aproape de FCSB. Sepsi este ultima în playoff. În prima etapă, a pierdut pe Arena Naţional, cu FCSB(1-2).

Pentru că are un lot mai valoros, dar şi o motivaţie în plus datorită mizei meciului, CFR este favorită la pariuri. 2.18 este cota la Betano pentru un succes al CFR-ului. Cine este dispus să rişte mai mult, poate încerca un Bet Builder cu 2 şi peste 2.5 goluri (cotă 3.60 la Betano).

Şansa revanşei pentru Debeljuh

Plecat liber de contract de la CFR, croatul Debeljuh a ajuns la Sepsi în vară. Patronul Dioszegi i-a oferit un salariu mai mare decât avea în Gruia. 17.000 de euro pe lună încasează atacantul lui Sepsi.

În 19 meciuri la noua sa echipă, Debeljuh a marcat de patru ori. La CFR, reuşise să înscrie 24 de goluri în trei sezoane. Pentru Debeljuh, meciul cu CFR are o miză personală. Este greu de anticipat dacă va reuşi să înscrie, dar cel mai probabil va avea ocazii de gol. 1.60 este cota la Betano pentru un şut pe poartă al lui Debeljuh.

Echipe probabile: 

  • Sepsi: Niczuly – Orojian, Ninaj, Kesckes, D. Ciobotariu – Păun – Popşa, Kallaku, Varga, Ştefănescu – Debeljuh
  • CFR Cluj: Sava – Manea, Bobern, Ajeti, Abeid – Muhar, Keita, Tachtsidis – C. Deac, Bîrligea, Otele

Afla mai multe despre: cfr clujsepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare