You are here:

Sepsi – Dinamo: „Câinii” au foame de revanşă!

Sepsi – Dinamo: „Câinii” au foame de revanşă!

Dinamo București

Comentarii

Sepsi, singura echipă cu maximum de puncte după două etape, primeşte vizita lui Dinamo, sâmbătă, de la ora 22:00. „Câinii” vin după evoluţia entuziasmantă din partida cu Petrolul şi au de luat o revanşă în faţa covăsnenilor, pe care nu i-au mai învins de 10 partide.

Meciul de la Sf. Gheorghe poate fi urmărit Live Stream pe site-ul şi în aplicaţia Superbet, unde găseşti SuperCote, SuperPariuri, opţiunea BetBuilder, dar şi Statistici Exclusive la fiecare echipă din SuperLigă. Descoperă oferta completă pentru Sepsi – Dinamo şi alege-ţi favorita!

Invincibilii lui Storck

Chiar dacă şi-a pierdut în această vară cel mai important jucător, pe Marius Ştefanescu, transferat de FCSB, Sepsi a început perfect sezonul. Echipa lui Storck a câştigat cu 1-0 împotriva lui Poli Iaşi şi s-a impus cu 2-1 la Buzău, fiind singura echipă cu maximum de puncte înaintea rundei a treia.

De cealaltă parte, Dinamo a fost învinsă cu 3-2 în Gruia, după ce a condus cu 2-0, dar a recuperat punctele în faţa propriilor suporteri. Runda trecută, pe stadionul Arcul de Triumf, „câinii” lui Kopic au învins Petrolul cu 4-1, după unul dintre cele mai bune meciuri reuşite de alb-roşii de la revenirea în SuperLigă.

Acum, dinamoviştii au de luat o revanşă. În sezonul trecut, Sepsi i-a învins în ambele partide, 3-0 la Bucureşti şi 2-1 la Sf. Gheorghe, marind la 10 numărul de partide în care alb-roşiii nu au reuşit să se impună în faţa covăsnenilor. Ultima victorie obţinută de Dinamo în duelurile cu Sepsi datează din septembrie 2019, un 1-0 reuşit în deplasare. Şi palmaresul general este tot de partea lui Sepsi, cu 9 victorii împotriva „câinilor”, care s-au impus de 4 ori, alte 4 partide încheindu-se la egalitate.

1.85 este cota Superbet pentru o victorie a gazdelor, în timp ce Dinamo a primit cotă 4.50 să câştige la Sf. Gheorghe. Toate meciurile din SuperLigă beneficiază de promoţia Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câştigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să ştii despre Superavantaj!

Ce spun cotele pentru marcatori

Cel puţin din punct de vedere ofensiv, Dinamo a excelat în primele două etape, fiind echipa cu cele mai multe goluri marcate. Abdallah şi Cîrjan au avut câte două reuşite, iar Politic şi Selmani au completat lista marcatorilor. Din lotul lui Kopic, vârful din Madagascar este principalul favorit să înscrie sâmbătă seară şi are cotă 4.60, cât a primit şi Dennis Politic. Selmani cu 5.25 şi Cîrjan cu 8.00 îi urmează pe cei doi în topul cotelor potenţialilor marcatori.

La Sepsi, olandezul Breij este cap de listă, cu cotă 3.00 pentru un gol înscris, urmat de doi dintre marcatorii din primele două etape, Marius Coman (3.60) şi Cosmin Matei (4.20). Denis Ciobotariu, care a deschis scorul runda trecută, la Buzău, are cotă 13.00 să înscrie din nou.
Sepsi – Dinamo se trăieşte la intensitate maximă şi în Super Social. Intră şi tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România şi găseşte inspiraţie pentru biletele tale verzi!

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare