You are here:

Sepsi, dominată categoric de FC Botoşani. Neagoe: ”Este un rezultat corect. Ne-am dorit să câştigăm acest meci”

Sepsi, dominată categoric de FC Botoşani. Neagoe: ”Este un rezultat corect. Ne-am dorit să câştigăm acest meci”

Superliga

Comentarii

Eugen Neagoe spune că rezultatul cu FC Botoşani, scor 0-0, este corect, în ciuda faptului că echipa sa a fost dominată categoric la numărul de ocazii.

Sepsi a reuşit să plece cu un punct de la FC Botoşani, după ce gazdele au ratat pe bandă rulantă. Eugen Neagoe susţine însă că este rezultatul corect, deoarece jucătorii săi au făcut un meci bun:

”Cred că este un rezultat corect... ne-am dorit foarte mult să câştigăm acest joc, aşa am pregătit jocul, dar, din păcate, nu am reuşit. Am spus acest lucru de foarte mult timp, Sepsi va fi o echipă foarte greu de învins, am primit doar patru goluri, dintre care trei din faze fixe. Băieţii înţeleg, chiar dacă sunt de multe naţionalităţi, sunt jucători de valoare, jucători inteligenţi şi, într-adevăr, în acest moment arătăm ca o echipă frumoasă”, a declarat Eugen Neagoe pentru Telekom Sport.

Antrenorul lui Sepsi a vorbit şi despre situaţia lui Velev, cel care a fost transportat la spital după ce s-a lovit cap în cap cu Oaidă: ”Şi-a spart capul, arcada, destul de rău. Sper să fie în regulă şi să-l avem apt de joc în etapa viitoare, care este vineri”.

Afla mai multe despre: sepsieugen neagoefc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare