Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi - FCSB, meciul care l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie drastică: "Banii familiei nu-i dau la fotbal, că nu sunt idiot"

Sepsi - FCSB, meciul care l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie drastică: "Banii familiei nu-i dau la fotbal, că nu sunt idiot"

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut încă un pas greşit în lupta cu CFR Cluj pentru titlul Ligii 1, iar finanţatorul Gigi Becali a anunţat că ia o măsură radicală.

Gigi Becali, furios după Sepsi - FCSB 0-0

Remiza de la Sfântu Gheorghe i-a arătat lui Gigi Becali că ar putea avea probleme mari dacă echipa ajunge în competiţiile europene. Jocul l-a dezamăgit pe omul de afaceri, care a anunţat, din nou, că nu va mai investi ca în trecut. Deja, Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu au fost anunţaţi că pot pleca. 

"Am sentimentul, după aseară, deci... Dacă nu pot să fac faţă în cupele europene, mă las de fotbal. Banii familiei nu-i dau la fotbal, că nu sunt idiot. Că nu le dau bani jucătorilor ca să se distreze. Când zic că vreau bani, bani vreau că... Cum să dai banii tăi unor jucători care nu bagă mingea în poartă? Ne-a dominat Sepsi, înseamnă că dacă jucători pe care i-am avut şi i-am lăsat şi ne domină pe noi, înseamnă că cupele europene nu pot face faţă şi nu iau bani. 

Ori mă las de fotbal... Nu mă las de fotbal, dar va fi o altă strategie. Nu ai cum să te baţi în Europa, dacă te bate Sepsi, că ne-a bătut aseară, nu a fost egal", a spus afaceristul la Pro X.  

Gigi Becali i-a criticat pe jucători, pe care-i consideră responsabili pentru rezultatul din meciul cu Sepsi. 

"Sunt dezamăgit. Dacă ţine strategia cu vânzarea de jucători, mă ocup. Dacă mă ţine pe linia de plutire, merg înainte. Un lucru e clar, bani din buzunarul lui Becali, ca nişte jucători să paseze mingea, nu vor mai exista, că nu sunt idiot, că nu sunt masochist să-mi ard banii. Îmi dau foc banilor. 

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că strategia aplicată a ţinut. Mingea era numai la ei, ne-au dat 3-0. Dacă te bate Sepsi cu 3-1, să zicem, stai acasă. Eu fost trei goluri adevărate la ei. Eu îi plătesc pe ei, că ei mă slujesc pe mine. Nu invers", a adăugat finanţatorul FCSB.  

 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali sepsi fcsb 

viewscnt
Articole similare