Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi îşi face calculele pentru Europa! Dioszegi anunţă prime duble: ”Le-am promis!”

Sepsi îşi face calculele pentru Europa! Dioszegi anunţă prime duble: ”Le-am promis!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Laszlo Dioszegi visează ca Sepsi să se califice în cupele europene.

Dioszegi, despre primele pregătite pentru Europa

Echipa Sepsi OSK a învins luni seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii şi a început să viseze la un loc în cupele europene. Laszlo Dioszegi, finanţatorul de la Sepsi, a vorbit despre primele promise în cazul în care Sepsi va prinde podiumul.

”Am fost foarte entuzismat, am aşteptat de mult să spargem gheaţa. Era timpul să echilibrăm balanţa. Băieţii s-au dăruit 100% pe teren. Avem antrenor, echipă, tot ce trebuie. Există o diferenţă de puncte între noi şi locul 3. Suntem realişti, dar sperăm mai departe. 

Storck am discutat cu el, am vorbit de dinainte că dacă intrăm în play-off mergem şi mai departe cu el. Rămâne încă un an din vară, normal. (n.r. prima Rapid) Pentru fiecare meci au. Dacă prindem cupele europene, toţi jucători au sume stipulate în contract. Am promis că dacă prindem cupele o să aibă prime duble pentru toate meciurile câştigate în play-off”, a declarat Dioszegi pentru Fanatik.

Laszlo Dioszegi visează ca Sepsi să se califice în cupele europene. În clipa de faţă, formaţia covăsneană se află pe ultimul loc din Play-Off, la 4 puncte în spatele podiumului.

Afla mai multe despre: dioszegisepsicupele europene 

viewscnt
Articole similare