Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi nu are de gând să se oprească aici: ”Cu Aktobe, sper să rezolvăm calificarea de acasă” / ”Cea mai importantă seară din istoria clubului”

Sepsi nu are de gând să se oprească aici: ”Cu Aktobe, sper să rezolvăm calificarea de acasă” / ”Cea mai importantă seară din istoria clubului”
Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League, joi seară, după ce s-a impus cu 4-0, acasă, împotriva bulgarilor de la ŢSKA Sofia.

  • Sepsi s-a impus în tur, la Sofia, scor 2-0. Cu scorul de 6-0 la general, Sepsi s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League.

Marius Ştefănescu, după eliminarea lui Sepsi: ”Un meci de colecţie!”

Jucătorii lui Sepsi sunt foarte bucuroşi după această calificare, însă nu au de gând se oprească aici.

Covăsnenii nu concep să nu treacă, în turul următor, de kazahii de la Aktobe, în turul trei preliminar din Conference League.

Primul meci se va juca la Sfântu Gheorghe, pe 10 august, în timp ce returul din Kazahstan este programat pe 17 august.

Un meci de colecţie, un meci foarte bun făcut de noi. Ştiam că o să vină să se califice, dar nu ştiau ce-i aşteaptă. Mă bucur că am reuşit să ne calificăm. Scorul spune totul!

Ne bucură că nu luăm goluri şi sper să ducem cât mai mult această serie. Treaba noastră e să ne pregătim bine, până acum ne iese totul. Urmează Aktobe, o deplasare lungă, dar primul meci e acasă şi sper să-l rezolvăm de aici.

Nu ştiu nimic despre plecare mea, nu ştiu despre ce se vorbeşte. Înţeleg ce spune patronul, dar dânsul decide. Dacă cluburile se înţeleg, urmează să văd şi eu şi vom vedea ce se va întâmpla.

Tot timpul la fotbal este presiune, dar nu mă gândesc să plec. Mă simt bine la Sepsi”, a declarat Marius Ştefănescu după meci.

Adnan Aganovic: ”Mi-am făcut treaba!”

Veteranul Adnan Aganovic (35 de ani) a fost, ca de fiecare dată, unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Sepsi, cu un gol şi o pasă decisivă.

Cea mai mare seară din istoria clubului! Am bătut-o pe ŢSKA, o echipă cu o mare istorie, dar am dovedit că suntem echipa mai matură.

Eu am avut un gol şi pasă de gol, mi-am făcut treaba. Să nu uitaţi să sunt croat şi am o genetică foarte bună, nu contează vârsta.

Mă pregătesc foarte bine, îmi fac treaba. Asta e meseria mea. Cel mai important e că am bătut, că n-am luat gol şi ne-am calificat”, a declarat şi Adnan Aganovic.

Afla mai multe despre: stefanescuaganovictska sofia 

viewscnt
Articole similare