Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi s-a păcălit singură? Andrei Vochin: ”Eu pe toţi pereţii vestiarului puneam clasamentul fără cele trei puncte” | EXCLUSIV

Sepsi s-a păcălit singură? Andrei Vochin: ”Eu pe toţi pereţii vestiarului puneam clasamentul fără cele trei puncte” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe şi U Craiova 1948 se întâlnesc joi, 16 martie, de la ora 21:00, într-o partidă restantă din etapa a 23-a a Superligii.

Sepsi s-a păcălit singură? Andrei Vochin: ”Eu pe toţi pereţii vestiarului puneam clasamentul fără cele trei puncte” | EXCLUSIV 

Partida programată pe 29 ianuarie a fost întreruptă în minutul 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

Înaintea acestui duel, Sepsi se află pe locul 7, cu 39 de puncte, în timp ce U Craiova 1948 se află pe locul 6, cu 40 de puncte. 

  • Cinci victorii, patru remize şi cinci înfrângeri este palmaresul înregistrat de covăsneni pe teren propriu în acest sezon. De partea cealaltă, oltenii au câştigat trei dintre cele 14 deplasări din campionatul în curs, iar de alte cinci ori au terminat la egalitate.

Andrei Vochin a prefaţat această partidă şi a identificat o greşeală pe care au făcut-o de cei de la Sepsi. 

”Eu cred că toată lumea o sa aibă grija ca meciul să se termine fără incidente, fiecare va încerca să acţioneze bine, sa nu inflamez mai mult decât e cazul. Să nu se ajungă iar pe la comisii. În momentul în care apare un clasament în care apare un 3-0 cu semnul întrebarii, vrei - nu vrei îţi va sta în mintea acolo! Nu ştiu dacă au făcut aşa, dar eu pe toţi pereţii vestiarului puneam clasamentul fără cele trei puncte. Poziţia reala!

Zic asta că îmi aduc aminte de Unirea Urziceni, cei de la Timişoara aveau o speţa la TAS, au jucat meci decisiv şi i-a bătut Urziceni cu 2-1. Ei credeau ca nu mai au şanse, dar după TAS le-a dat dreptate. Ei nu ştiau ce o sa vină de la comisie şi uite...”, a declarat Andrei Vochin la Orange Sport. 

Desfăşurarea cronologică a evenimentelor în acest caz

  • Pe 29 ianuarie, meciul Sepsi - U Craiova 1948 a fost oprit definitiv, în minutul 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor xenofobe ale oltenilor.
  • Pe 15 februarie, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca Sepsi să câştige la ”masa verde”, scor 3-0.
  • U Craiova a contestat decizia, iar Comisia de Recurs a decis ca speţa să fie judecată marţi, 7 martie.
  • Marţi, 7 martie, decizia a rămas în pronunţare.
  • Joi, 9 martie, U Craiova a avut câştig de cauză, iar partida se va rejuca din secunda 0, de la 0-0.

Afla mai multe despre: sepsicraiova 1948 

viewscnt
Articole similare