Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serbia - Brazilia. Sârbii trebuie să câştige, sud-americanii se mulţumesc şi cu remiza

Serbia - Brazilia. Sârbii trebuie să câştige, sud-americanii se mulţumesc şi cu remiza

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Serbia - Brazilia Campionatul Mondial 27.06.2018. Meci de care pe care în grupa E. Brazilienii au la dispoziţie şi varianta remizei, însă cu o victorie sunt siguri de primul loc în grupă.

Ponturi pariuri Serbia - Brazilia Campionatul Mondial 27.06.2018

Naţionala Braziliei este în pole position pentru calificarea în optimile Cupei Mondiale, din grupa E. Cea mai în formă echipă din lume, venită după o serie de 13 meciuri fără înfrângere, a adunat patru puncte din primele două meciuri de la turneul final. A făcut 1-1 cu Elveţia în prima etapă, apoi a trecut de Costa Rica cu 2-0. Meciul împotriva rivalilor din America Centrală nu a fost însă atât de simplu pentru Neymar şi compania. Ambele goluri ale reprezentativei cariocas au venit în prelungirile partidei. Altfel, Brazilia ar fi jucat acest meci cu sabia deasupra capului.

Peste 200.000 tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Ponturi pariuri Serbia - Brazilia Campionatul Mondial 27.06.2018

Acum, calculele sunt extrem de simple pentru naţionala din ţara cafelei. O remiză le este suficientă brazilienilor pentru a merge mai departe, dar şi o înfrângere le poate aduce calificarea, cu condiţia ca şi Elveţia să piardă disputa cu Costa Rica, iar diferenţa de goluri să fie aceeaşi în ambele partide. Pentru a fi sigură de primul loc în grupă, Brazilia este obligată să învingă şi să o facă la aceeaşi diferenţă de scor cu care Elveţia se impune în celălalt meci din grupă. Bet betano.com veţi găsi o mulţime de meciuri live din toate campionatele puternice. 

Serbia - Brazilia 2 @ 1.53

Afla mai multe despre: serbiabraziliaponturi pariuricampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare