Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serbia - România 2-2. "Tricolorii" revin de două ori după ce au fost conduşi. Goluri superbe marcate de Mitrovic şi Ţucudean

Serbia - România 2-2. "Tricolorii" revin de două ori după ce au fost conduşi. Goluri superbe marcate de Mitrovic şi Ţucudeangalerie foto

Echipa națională

Comentarii

România a terminat la egalitate, 2-2, cu Serbia la Belgrad şi după a doua etapă din Liga Naţiunilor are două puncte.

Serbia 2-2 România (Mitrovic 26', 63' / Stanciu pen. 48', Ţucudean 68')

Sârbii au intrat din primul minut hotărâţi să marcheze, iar după doar două minute deja aveau trei lovituri de colţ. Până la deschiderea de scor a lui Mitrovic, poarta lui Tătăruşanu a mai fost ameninţată de atacantul lui Fulham, dar şi de Milinkovic Savic. În minutul 26 s-a produs inevitabilul, Kolarov a rămas complet liber pe partea lui Manea, şi-a permis să şuteze la poartă şi în urma unei greşeli imense a apărării noastre, Mitrovic a înscris spectaculos, cu călcâiul. Cea mai mare ocazie a noastră a venit la ultima fază a primei reprize, atunci când şutul lui Chipciu, deviat de Kolarov, a zguduit bara transversală. 
 
În a doua repriză, românii au fost cei care au intrat motivaţi. Imediat după pauză, Chipciu profită de o neatenţie a căpitanului sârb, Kolarov, şi scoate o lovitură de pedeapsă, transformată fără probleme de Stanciu. Egalul a durat până în minutul 63, atunci când Paul Anton i-a ridicat perfect balonul lui Mitrovic, care a înscris dintr-un voleu superb în poarta lui Tătăruşanu. Din fericire, avantajul vecinilor a durat doar cinci minute. După o lovitură de colţ executată de Stanciu, Ţucudean a plasat mingea excelent la colţul scurt al porţii lui Dmitrovic şi readuce egalarea pe tabelă. În ultima parte s-a jucat pe contre, atât Serbia, cât şi România fiind aproape de a înscrie golul decisiv. Ocazia cea mai importantă i-a aparţinut lui Mitriţă, în urma unei recuperări a lui Alex Chipciu. Din păcate, jucătorul Craiovei nu a reuşit să înscrie.
 
După egalul de la Belgrad, România acumulează două puncte din două meciuri în Liga Naţiunilor, şi ocupă locul trei. În schimb, Serbia face patru puncte, dar este pe locul 2, la egalitate de puncte cu Muntenegru, dar cu un golaveraj superior al echipei conduse de pe teren de Stefan Savic. 

Echipele de start:

Serbia: Dmitrovici - Rukavina, Spajici, Veljkovici, Kolarov - Lukici, Maksimovici - Ljajic, Milinkovici-Savici, Tadici - A. Mitrovici
Rezerve: Rajkovici, Vasiljevici, Rodici, Milenkovici, Zivkovici, Prijovici, Vukovici, Krstici, Kostici, Radonjici, Matici

România: Tătăruşanu - Manea, Bălaşa, Săpunaru, Bancu - R. Marin, P. Anton - Chipciu, Stanciu, Drăguş - Ţucudean
Rezerve: Pantilimon, Fl. Niţă, Benzar, Toşca, T. Băluţă, Ad. Stoian, D. Rotariu, Alex Maxim, Keşeru, Budescu, Mitriţă

Final de meci. 

Min. 90+5: Şut puternic al lui Nemanja Matic, prins în doi timp de Tătăruşanu. 

Min. 90+3: Ultima schimbare pentru "tricolori". Iese Alex Chipciu, intră Dorin Rotariu. 

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin şase minute. 

Min. 89: Deposedare excelentă a lui Chipciu, care a avansat cu mingea până în centru, i-a pasat lui Mitriţă, iar şutul lui a fost scos de Dmitrovic. 

Min. 85: Fază superbă a lui Mitrovic, care îi pasează lui Prijovic, scos în offside de Manea, dar jucătorul lui PAOK trage peste poartă. 

Min. 82: Ţucudeanu nu mai poate. În locul lui intră Keşeru. 

Min. 77: Ultima schimbare la Serbia. Intră jucătorul lui Răzvan Lucescu de la PAOK, Prijovic în locul lui Ljajic. 

Min. 71: Lukic iese, în locul lui intră Matic. 

Min. 68: GOOOOOOOOOOOOOL Ţucudean! Atacantul lui CFR înscrie din lovitura de colţ executată de Stanciu. Ţucudeanu a înscris la colţul scurt, păcălind apărarea sârbilor. 

Min. 68: România aproape de a egala. Şutul lui Stanciu a fost deviată cu puţin pe lângă bara sârbilor. 

Min. 64: Iese Milinkovic-Savic, intră Kostic. 

Min. 63: GOL Serbia! Mingea îi vine perfect lui Mitrovic, în timp ce patru români îl marcau pe jucătorul lui Fulham, care înscrie cu un voleu superb. 

Min. 60: Iese Denis Drăguş, intră Mitriţă. 

Min. 59: Puştiul Drăguş ia o acţiune pe cont propriu, dar şutul său trece pe lângă poarta lui Dmitrovici. 

Min. 48: GOOOOOOOOOOOOOL ROMÂNIA! Nicuşor Stanciu înscrie de la 11 metri. Este 1-1. 

Min. 47: Penalty România! Chipciu a fost faultat în careu de veteranul Kolarov, iar arbitrul dictează punctul cu var.

Min. 45: Ocazie mare pentru România. Chipciu şutează de la marginea careului, mingea deviată de Kolarov izbeşte bara sârbilor. 

Min. 26: GOL SERBIA! Kolarov intră în careu, şutul lui este respins de Tătăruşanu, iar Mitrovic reia cu călcâiul în plasa porţii după o bâlbâială a fundaşilor centrali. 

Min. 25: O noua ocazie pentru Serbia după o acţiune în banda stângă. De la aproximativ 11 metri, Milinkovic-Savic reia cu capul pe lângă poartă, din fericire. 

Min. 8: Sârbii la un pas de a deschide scorul. Mitrovic reia cu capul în urma unei lovituri de colţ, dar Tătăruşanu respinge mingea în bara transversală. 

Min. 6: Prima pătrundere a românilor în careul sârb. Chipciu şutează pe lângă poartă. La următorează fază, Ţucudeanu pătrunde în careu, dar şutul lui este pe aceeaşi direcţie cu cel al lui Chipciu 

Min. 2: După două minute de joc, Serbia deja a bătut trei lovituri de colţ, fără probleme însă pentru poarta lui Tătăruşanu. 


UPDATE 20:15 | Echipa României: Tătăruşanu - Manea, Bălaşa, Săpunaru, Bancu - Anton, Răzvan Marin - Chipciu, Stanciu, Drăguş - Ţucudean


UPDATE 13:20 Tricolorii vor juca în galben diseară.

UPDATE 13:00 Tricolorii au vizitat şi tarabele cu "amnintiri" din Belgrad, însă toţi sunt de acord că cel mai preţios suvenir ar fi reprezentat de o victorie obţinută în Serbia.

UPDATE 12:50 | În aşteptarea partidei din această seară, jucătorii naţionalei au ieşit la o scurtă plimbare de relaxare în apropierea hotelului unde sunt cazaţi. Mai mulţi jucători au profitat de ocazie pentru o sesiune de shopping într-un Mall, în timp ce alţii au preferat să ia loc la cafenelele din apropierea complexului comercial. Printre ei şi tinerii Tudor Băluţă şi Denis Drăguş, de la Viitorul.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO.

 

UPDATE 10:40 Tricolorii şi-au ales numerele de pe tricou la partida cu Serbia. Accidentaţi în meciul cu Muntenegru, Vlad Chiricheş şi Mihai Pintilii, au cedat tricourile cu numărul 6, respectiv 8, mijlocaşilor Tudor Băluţă şi Adrian Stoian.

Portari: 1. Costel Pantilimon • 12. Ciprian Tătăruşanu • 16. Florin Niţă

Fundaşi: 2. Romario Benzar • 3. Alin Toşca • 4. Cristian Manea • 5. Mihai Bălaşa • 11. Nicuşor Bancu • 22. Cristian Săpunaru

Mijlocaşi: 6. Tudor Băluţă • 7. Alexandru Chipciu • 8. Adrian Stoian • 9. Dorin Rotariu • 10. Alexandru Maxim • 14. Constantin Budescu • 15. Paul Anton • 18. Răzvan Marin • 20. Alexandru Mitriţă • 23. Nicolae Stanciu

Atacanţi: 13. Claudiu Keşeru • 19. George Ţucudean • 21. Denis Drăguş


Două modificări sunt forţate de accidentări, în timp ce alte două sunt ca urmare a evoluţiei modeste din meciul cu Muntenegru.

Astfel, în locul accidentaţilor Chiricheş şi Pintilii vor intra Bălaşa şi Răzvan Marin, proaspăt revenit după o suspendare. De cealaltă parte, în tabăra jucătorilor care au dezamăgit în partida de Ploieşti intră Keşeru şi Maxim. Contra a decis să-i schimbe cu Ţucudean şi Paul Anton, urmând ca Nicolae Stanciu să fie trecut pe o poziţie mai avansată, după cum scrie Gazeta Sporturilor.

ECHIPA PROBABILĂ A ROMÂNIEI:

  • Tătăruşanu - Benzar, Bălaşa, Săpunaru, Bancu - Anton, Marin - Chipciu, Stanciu, Mitriţă - Ţucudean

Partida dintre Serbia şi România, din Liga Naţiunilor, este programată luni, la ora 21.45, pe Stadionul Partizan din Belgard, în etapa a II-a a Grupei 4 a Ligii C a Ligii Naţiunilor. În primul meci, tricolorii au remizat, vineri, scor 0-0, cu Muntenegru, la Ploieşti.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romaniaserbiacontra,  

viewscnt
Articole similare