You are here:

Serena Williams s-a supărat după ce a intrat într-un restaurant la Jocurile Olimpice! "S-a refuzat accesul pe acoperiş". Conducerea a prezentat scuze

Serena Williams s-a supărat după ce a intrat într-un restaurant la Jocurile Olimpice! "S-a refuzat accesul pe acoperiş". Conducerea a prezentat scuze
Comentarii

Conducerea unui hotel parizian de lux a cerut scuze jucătoarei de tenis Serena Williams, după ce aceasta s-a plâns, într-o postare pe reţelele sociale, că ea şi familia ei nu au fost primiţi luni la restaurantul de pe teresa clădirii, relatează Reuters.

Conducerea unui hotel de lux din Paris cere scuze Serenei Williams, care nu a putut intra la restaurantul de pe terasă

"Yikes @peninsulaparis Mi s-a mai refuzat accesul pe acoperiş (propunându-mi în schimb) să mănânc în restaurante goale sau în locuri mai frumoase, dar n-am păţit asta niciodată cu copiii. Întotdeauna o premieră", a spus Williams pe X.

Williams, de patru ori medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, a fost unul dintre purtătorii torţei flăcării olimpice în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la Paris, alături de Nadia Comăneci, Rafael Nadal sau Carl Lewis.

Ea se numără, de asemenea, printre celebrităţile care au venit să o vadă pe vedeta gimnasticii americane Simone Biles concurând la Jocuri.

Mesajul ei a avut peste 4 milioane de vizualizări.

Peninsula Paris, un hotel de cinci stele al cărui restaurant gourmet oferă o vedere la turnul Eiffel, a răspuns rapid: "Stimată doamnă Williams, Vă rugăm să acceptaţi cele mai profunde scuze pentru dezamăgirea cu care v-aţi confruntat în această seară. Din păcate, barul nostru de pe terasă era într-adevăr complet rezervat, iar singurele mese neocupate pe care le-aţi văzut aparţineau restaurantului nostru gourmet, L'Oiseau Blanc, care era complet rezervat".

A urmat un al doilea mesaj, care spunea: "Am fost întotdeauna onoraţi să vă primim şi vom fi întotdeauna să vă primim din nou".

Unele dintre răspunsurile la postul lui Williams au fost de susţinere, spunând că a fost inacceptabil că restaurantul nu a făcut loc pentru ea, alţii au spus că celebrităţile nu au mai multe drepturi decât altcineva.

Afla mai multe despre: serena williamsserena williams restaurantserena williams jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare