Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos gata să o părăsească pe Real Madrid în vara anului viitor când îi expiră contractul cu formaţia lui Zidane

Sergio Ramos gata să o părăsească pe Real Madrid în vara anului viitor când îi expiră contractul cu formaţia lui Zidane

Fotbal

Comentarii

PSG, dar şi câteva cluburi mari din Premier League au arătat interes pentru jucătorul spaniol care împlineşte 35 de ani în martie.

Jucătorul spaniol în vârstă de 34 de ani este gata să părăsească gruparea din Madrid la finalul contractului, adică în vara anului 2021.

Conform postului de radio spaniol Onda Cedo, căpitanul celor de la Real este gată să lase La Liga pentru Premier League. Antrenorul celor de la Real Madrid, ar dori să-l păstreze pe Ramos la echipă, dar contractul acestuia se apropie de final aşa că Ramos va putea în mod oficial să înceapă discuţiile cu alte cluburi interesate de serviciile lui.

Ramos este de 16 ani la Real Madrid, din 2005, când a ajuns de la Sevilla. A jucat în 650 de meciuri pentru formaţia din Madrid cu care câştigat 5 campionate dar şi 4 trofee de Liga Campionilor. Preşedintele celor de la Real, Florentino Perez, a confirmat că este posibil ca Ramos să o părăsească pe Real în 2021. Se pare că părţile nu s-au înţeles la durata contractului, Ramos dorind o prelungire pe două sezoane în timp ce Real i-a oferit o prelungire de contract pe numai un an, aşa cum procedează cu toţi jucătorii la final de carieră.

PSG, dar şi câteva cluburi mari din Premier League au arătat interes pentru jucătorul spaniol care împlineşte 35 de ani în martie. Ramos este cotat în acest moment la 14 milioane de euro conform site-ului transfermarkt.com.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: real madridsergio ramos 

viewscnt
Articole similare