Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergiu Radu a urmărit Rapid - Dinamo în Germania, alături de echipa Dolce Sport. Cu cine a ţinut şi analiza sa

Sergiu Radu a urmărit Rapid - Dinamo în Germania, alături de echipa Dolce Sport. Cu cine a ţinut şi analiza sa

Fotbal intern

Comentarii

În vârstă de 35 de ani, Sergiu Radu a abandonat fotbalul şi s-a stabilit în Germania, acolo unde a jucat din 2005 încoace, primind echipa Dolce Sport pentru a urmări împreună derby-ul Rapid - Dinamo

Avem bilete, hai la meciul cu Chelsea! CLICK AICI!


"Am trăit meciul cu emoţiile unui fost rapidist. Am ţinut cu Rapidul, din păcate nu a fost să fie. Lipsa de experienţă a unor jucători s-a vazut, şi-a spus cuvântul, chiar pe benzi, unde Rapid a evoluat cu doi jucători destul de tineri", a spus Sergiu Radu pentru Dolce Sport la finalul meciului câştigat de Dinamo cu 1-0 în Giuleşti.

Sergiu Radu a câştigat un titlu şi o cupă cu Rapid, în 1999, pe vremea în care suporterii făceau spectacol la fiecare meci. Fostul atacant a fost încântat de fani şi la acest meci: "O atmosferă extraordinară, ca de fiecare dată în Giuleşti.

S-au adunat zece mii de suflete rapidiste, şi-au susţinut echipa până la sfârşit. Suporterii rapidişti ştiu în acest moment că clubul trece prin momente foarte grele şi de aceea bănuiesc că nu au fost chiar foarte supăraţi".

Sergiu Radu a jucat în Giuleşti în perioada 1998-2001, adunând 54 de meciuri şi 14 goluri în tricoul Rapidului. De-a lungul carierei, a mai evoluat la Olimpia Satu Mare, FC Naţional, Le Mans, iar din 2005 s-a mutat în Germania, fiind legitimat la Energie Cottbus, VfL Wolfsburg, FC Koln şi VfB Stuttgart.


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 100.000 de fani ;)

viewscnt
Articole similare