Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serie A | AS Roma a sărit în sprijinul lui Nicola Zalewski şi Stephan El Shaarawy după ultimele zvonuri din scandalul pariurilor sportive

Serie A | AS Roma a sărit în sprijinul lui Nicola Zalewski şi Stephan El Shaarawy după ultimele zvonuri din scandalul pariurilor sportive

Serie A

Comentarii

AS Roma a publicat joi seară un comunicat în care ia apărarea a doi dintre jucătorii săi, Nicola Zalewski şi Stephan El Shaarawy, despre care clubul consideră că au fost victimele unor zvonuri injuste privind posibila lor implicare în cazul pariurilor sportive care zguduie fotbalul italian, relatează AFP.

"Referitor la zvonurile din  ultimele zile despre presupusa implicare a unora dintre jucătorii noştri în cazul pariurilor sportive, AS Roma îi susţine total pe Nicola Zalewski şi Stephan El Shaarawy", a transmis clubul italian.

Potrivit AS Roma, Zalewski şi El Shaarawy sunt "victimele unor zvonuri insistente care au un impact negativ nedrept asupra reputaţiei lor". "Clubul are toată încrederea în Nicola şi Stephan atunci când ei afirmă că nu au nicio legătură cu această afacere", se menţionează în comunicat.

Ancheta continuă

De câteva săptămâni, justiţia italiană investighează platformele clandestine de pariuri sportive şi a arătat că jucători de renume au apelat la serviciile acestora. Drept urmare, Federaţia Italiană de Fotbal a lansat o procedură împotriva mijlocaşului Nicolo Fagioli de la Juventus şi a lui Sandro Tonali de la Newcastle.

Fagioli a fost suspendat pentru şapte luni şi continuă investigaţiile în cazul lui Tonali, care a recunoscut că a plasat pariuri sportive pe meciuri de fotbal, în special pe cele ale lui AC Milan, al cărui tricou l-a purtat până în această vară.

Afla mai multe despre: as romazalewskistephan el shaarawy 

viewscnt
Articole similare