Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Servesc pentru istorie la cea mai tare competiţie de pe finalul anului! "Pe 1 decembrie vreau să îmi cânte imnul"

Servesc pentru istorie la cea mai tare competiţie de pe finalul anului! "Pe 1 decembrie vreau să îmi cânte imnul"galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Tricolorii de la tenis de masă se pregătesc de cea mai tare competiţie din acest an, Campionatul Mondial din Slovenia. Pentru cea mai bună junioară din România, concursul de la Nova Gorica va fi ultimul din această postură, de la anul sportiva trece la seniorat.

Tricolorii atacă medaliile mondiale la tenis de masă

Juniorii de la tenis de masă trag tare înaintea celei mai mari competiţii la care vor merge în acest an, Campionatul Mondial din Slovenia, care va avea loc între 26 noiembrie- 3 decembrie la Nova Gorica.  

Fetele şi băieţii au gânduri mari! Vor să se întoarcă de acolo plini de medalii! Pentru Elena Zaharia concursul din Slovenia va fi ultimul la juniori!  

„Sunt puţin nostalgică când mă gândesc că se termină junioratul. Am ca obiectiv 4 medalii, în toate probele în care concurez”, a declarat Elena Zaharia, componentă a echipei naţionale de tenis de masă a României, pentru Sportsnet.ro

Ioana Sîngeorzan, colega Elenei din naţională, merge în Slovenia cu un moral foarte bun! A luat aurul la simplu la un turneu puternic din Portugalia. 

„Nu m-am gândit niciodată că o să câştig un Star Contender de juniori, mai ales că mă opream mai tot timpul în primii 8. Acum am reuşit, chiar nu mă aşteptam” - Ioana Sîngeorzan, componentă a echipei naţionale de junioare de tenis a României.  

Băieţii vor concura în tricoul norocos  

Pentru Dragoş Bujor, Campionatul Mondial de la Nova Gorica este cel mai important din carieră! Sportivul participă la această competiţie pentru prima dată în postura de component al echipei naţionale de juniori.  

„Ne cunoaştem toate atuuri-le, toate dezavantajele, ne cunoaştem foarte bine, de la mâncare, la îmbrăcăminte, de la şosete până la tricouri şi bentiţe” - Dragoş Bujor, component al echipei naţionale de tenis de masă a României.  

Băieţii au şi un echipament norocos în care vor concura la mondial.   

„Avem tricou portocaliu care ne poartă noroc. Cu el am câştigat două campionate europene, cu el vom juca şi la mondial” - Dragoş Bujor, component al echipei naţionale de tenis de masă a României.  

Darius Movileanu, medaliatul cu bronz la mondialul de anul trecut în proba de simplu, va concura în Slovenia în toate cele 4 probe. 

 „Sperăm că vom câştiga mai mult decât o medalie de bronz pe echipe. Sperăm să jucăm finala şi acolo credem că se poate întâmpla orice” - Darius Movileanu, component al echipei naţionale de tenis de masă a României.  

La Mondialul din Slovenia, Elena Zaharia vrea să câştige medalia de aur chiar de Ziua Naţională a României!  

„Pe 1 decembrie vreau să îmi cânte imnul. Acesta este cel mai mare vis al meu. La imn, îmi tremură genunchii, mă emoţionez, îmi dau lacrimile şi e cel mai plăcut sentiment” --Elena Zaharia, componentă a echipei naţionale de tenis de masă a României.    

România merge cu 8 sportivi la Campionatul Mondial

Cu 4 medalii de bronz cucerite la ediţia de anul trecut, sportivii de la tenis de masă merg cu speranţe mari la Campionatul Mondial de Juniori de la Nova Gorica, din Slovenia care va avea loc între 26 noiembrie – 3 decembrie.  

Elena Zaharia, Ioana Sîngeorzan, Bianca Mei-Roşu, Alesia Sferlea, Darius Movileanu, Eduard Ionescu, Andrei Istrate şi Dragoş Bujor sunt sportivii care vor reprezenta România la cea mai importantă competiţie de tenis de masă din acest an.  

În Slovenia, sportivii vor fi însoţiţi de antrenorii: Viorel Filimon, Vasile Florea, Elena Sebe şi Alexandru Dincă.  

Bujor şi Istrate sunt şi colegi de bancă  

Dragoş Bujor şi Andrei Istrate nu sunt doar colegi la tenis de masă şi prieteni foarte buni, cei 2 stau în aceeaşi bancă şi la liceu.  

„Când am ajuns la liceu nu ştiam pe nimeni şi ne-am aşezat în aceeaşi bancă” - Dragoş Bujor, component al echipei naţionale de tenis de masă a României.  

Elevi în clasa a XII -a, băieţii s-au apucat şi de meditaţii pentru bacalaureat. Şi pe acestea le facem tot împreună.  

„O luăm din timp fiindcă e mai bine pentru noi şi probabil o să ne ajute mult mai mult dacă începem de acum„ - Dragoş Bujor, component al echipei naţionale de tenis de masă a României. 

Tânărul jucător este cel mai non-conformist sportiv din lotul de juniori. Îi place să îşi schimbe des culoarea părului.  

 „Sunt un băiat căruia nu prea îi pasă de ce spune lumea. Nu îmi place monotonia. Am fost blond, am avut şi şuviţe, acum am culoarea mea naturală, sunt înaintea unui campionat mondial şi sunt concentrat 100% la el” - Dragoş Bujor, component al echipei naţionale de tenis de masă a României.  

Elena Zaharia, artista de la masa de joc  

Elena Zaharia se pricepe şi la cântat.  

„Îmi place să cânt şi să dansez, mi s-a mai spus că am înclinaţii spre actorie şi ca am un spirit de artist. Cine ştie, în altă viaţă mă fac cântăreaţă” - Elena Zaharia, componentă a echipei naţionale de tenis de masă a României.  

Tânăra sportivă care este tot timpul cu zâmbetul pe buze spune că mai are şi momente de sensibilitate.  

„Mai sunt şi tristă, dar încerc să  ascund şi să fiu tot timpul pozitivă” -Elena Zaharia, componentă a echipei naţionale de tenis de masă a României.  

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenis de masacampionatul mondial tenis de masacampionat mondial juniori tenis de masa 

viewscnt
Articole similare