Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şevcenko a fost primit de Zelenski! A primit distincţia de “Legendă naţională a Ucrainei”, alături de alţi opt ucraineni

Şevcenko a fost primit de Zelenski! A primit distincţia de “Legendă naţională a Ucrainei”, alături de alţi opt ucraineni

Diverse

Comentarii

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a acordat distincţia de “Legendă naţională a Ucrainei” unui număr de nouă ucraineni, în cazul a trei dintre ei decoraţia venind postum.

Cei distinşi postum sunt Maria Primachenko şi Anatoli Solovianenko, din domeniul artei, precum şi şeful serviciului de siguranţă a zborurilor, Ihor Bedzai.

Au mai primit distincţia doi medici, conductorul unui tren care a evacuat non-stop oameni din zonele asediate timp de nouă zile, o profesoară din Melitopol şi o femeie voluntar.

Andrei Şevcenko, fost internaţional şi selecţioner al Ucrainei, a fost decorat pentru că ajută la strângerea de ajutoare şi susţinere pentru Ucraina.

“Legendă a clubului Dinamo Kiev şi a naţionalei Ucrainei. Câştigător al Ligii Campionilot şi al Balonului de Aur. Numele său se află pe lista celor mai buni 100 de fotbalişti din istorie. Acestea şi multe alte performanţe l-au făcut faimos în întreaga lume. Iar acum acestea îl ajută să mobilizeze lumea pentru a susţine şi a ajuta Ucraina. Ambasador al platformei UNITED24, marele nostru sportiv, marele campion, legenda noastră Andrei Şevcenko”, a fost caracterizarea făcută de Zelenski fostului fotbalist.

Afla mai multe despre: şevcenkozelenski 

viewscnt
Articole similare