Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sevilla - Roma | Trei ponturi pentru finala Europa League

Sevilla - Roma | Trei ponturi pentru finala Europa League

Pariuri sportive

Comentarii

De şase ori câştigătoare a Europa League, Sevilla o înfruntă în finală pe Roma lui Mourinho, deţinătoarea trofeului Conference League. Pe Puskas Arena din Budapesta, bookmakerii anticipează una dintre cele mai echilibrate finale din istorie.

Sevilla şi Roma au şansa, în finala Europa League, să spele păcatele unui sezon dezamăgitor în competiţiile interne. Andaluzii sunt pe locul 11 în La Liga, cu o etapă înainte de final. Nici Roma n-a rupt gura târgului în Serie A. Deşi aveau ambiţii de Top 4, capitolinii au ajuns pe poziţia a şasea înaintea ultimei runde. Diferenţa ar putea să o facă experienţa celor doi antrenori. Dacă pentru tehnicianul Sevillei, Jose Luis Mendilibar, va fi prima finală de cupă europeană, Jose Mourinho este un adevărat recordman. Antrenorul portughez a câştigat toate cele cinci finale europene în care au jucat echipele sale. 

La Betano, Sevilla şi Roma au cote relativ identice. (2.92 - Sevilla, 2.95 - Roma, 3.00 - X) Un pronostic final este greu de anticipat, dar ţintând cont de echilibrul pe care îl aşteptăm, o cotă care merită încercată este X la pauză. (1.83 la Betano) De asemenea, este greu de crezut că vom avea un meci spectaculos, mai ales că ambele echipe au jucat foarte economicos în acest sezon. 1.47 este cota la Betano pentru sub 2.5 goluri.

Dybala, marea incertitudine

Una dintre problemele lui Mourinho o reprezintă Dybala. Argentinianul a ratat ultimele patru meciuri din cauza unei accidentări, dar va fi banca de rezerve la finala cu Sevilla. Mourinho a spus că nu este dispus să rişte şi îl va trimite pe Dybala încă din start, doar dacă fostul atacant al lui Juventus va fi apt 100%. Cel mai probabil, Roma va miza în atac pe tripleta Pellegrini, El Shaarawy, Abraham. Englezul adus de la Chelsea a marcat opt goluri în campionat şi doar unul în Europa League. Abraham a fost, însă, pe teren la aproape toate meciurile şi a avut numeroase ocazii. Poate nu îşi va trece numele pe lista marcatorilor, dar, cu siguranţă, va pune în pericol poarta spaniolilor. 1.72 este o cotă foarte interesantă la Betano pentru un şut pe poartă al lui Abraham în finala Europa League.

Echipe probabile:

  • Sevilla: Bounou; Navas, Bade, Gudelj, Telles; Fernando, Rakitic; Ocampos, Torres, Gil; En-Nesyri
  • AS Roma: Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, El Shaarawy; Abraham
 

Afla mai multe despre: sevillaromafinala europa league 

viewscnt
Articole similare