Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sezon perfect la ciclism pentru Dinamo-BikeXpert-Superbet

Sezon perfect la ciclism pentru Dinamo-BikeXpert-Superbetgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Dinamo-BikeXpert-Superbet şi-a câştigat în timp numele de una dintre cele mai mari şi puternice echipe de Mountain Bike din Sud-Estul Europei, fiind şi singura din România cu statut internaţional.

După cele 3 locuri 5 in Cupa Mondială pentru Vlad Dascălu, în 2017, sezonul acesta a fost unul excelent pentru echipa din Ştefan Cel Mare.

Unul dintre vârfurile de lance,  Ede Molnar, a bifat prima sa medalie la un Campionat European (bronz la Mountain Bike Eliminator – XCE ), a câştigat două titluri Balcanice (Mountain Bike XCO şi XCE) şi a câştigat pentru a şaptea oară consecutiv Campionatul Naţional de Mountain Bike XCE.


Ede Molnar dupa podiumul de la Campionatul European

La doar 17 ani, tânăra Raissa Costea nu a fost mai prejos, cu un titlu de campioană balcanică la Mountain Bike XCO şi alte 3 titluri naţionale la probele XCO, XCC şi XCE, dinte care ultimul la categoria Elite.

Alte rezultate remarcabile au avut şi Maria Stancu care a dominat scena ciclismului de şosea şi de pistă la feminin, cu nu mai puţin de 7 titluri de Campioană Naţională, dar şi Alexandru Ilie unul dintre cei mai talentaţi juniori din Mountain Bike-ul autohton, cu un titlu la Cyclocross şi două locuri de vicecampion la Mountain Bike, alături de maratoniştii Bogdan Duca (vicecampion naţional), Sabin Husariu şi Tudor Căzăceanu, care au adus rezultate excelente la proba de anduranţă din aceeaşi disciplină. 

Dinamo-BikeXpert-Superbet este o echipă de ciclism axată pe Mountain Bike, dar cu sportivi care au cele mai bune rezultate din ţară şi la alte discipline în acest an, un exemplu este Iulian Zaharie, ultima elită cooptată, care anul acesta a câştigat două titluri de Campion Naţional la disciplina gravitaţională Trial.

“Continuăm să investim în performanţă, în tinerii care promit, dar şi în organizarea de evenimente premium, precum Maratonul Vinului şi BikeXpert Alpine Challenge, pentru marea masă de amatori. Sezonul acesta a fost unul foarte bun şi ne dorim să fim consecvenţi. Sper ca Dinamo-BikeXpert-Superbet să contribuie la calificările pentru Jocurile Olimpice de la Paris, sau de ce nu, să poată avea un sportiv acolo alături de Vlad Dascălu, iar Ede este pe drumul cel bun”, a declarat Cătălin Sprinceană team managerul echipei.


Tudor Cazaceanu in actiune la BikeXpert Alpine Challenge


 Bogdan Duca, victorie la BikeXpert Alpine Challenge

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamo bike xpertdinamobike 

viewscnt
Articole similare