Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sezonul regulat din Superliga de rugby s-a încheiat cu o surpriză. Liderul Steaua a fost învins de CSM Bucureşti

Rugby

Comentarii

Sezonul regulat din Superliga de rugby a ajuns la final. Ultima etapă a adus şi o surpriză. În direct la Telekom Sport, liderul Steaua a fost învins de CSM Bucureşti şi a bifat a doua înfrângere a sezonului.

Steaua şi CSM Bucureşti au închis sezonul regulat din Superliga de rugby cu un derby de zile mari. Liderul campionatului a început perfect şi, după numai şase minute, a culcat balonul în terenul de ţintă al tigrilor. Obligată să învingă cu punct bonus ofensiv pentru a termina pe locul 2, CSM a pus stăpânire pe joc.

A reuşit trei eseuri până la pauză şi şi-a lăsat o repriză întreagă la dispoziţie ca să alerge după eseul izbăvitor. Emoţii au fost până la final. Abia în ultimele cinci minute au reuşit tigrii să obţină punctul bonus. Au mai înscris două eseuri şi s-au impus în final cu 33 la 15. Steaua a încheiat sezonul regulat în postura de lider şi va juca în semifinale pe teren propriu, cu Ştiinţa Baia Mare. Tot la Bucureşti se va juca şi cealaltă semifinală, dintre CSM Bucureşti şi Timişoara Saracens.

LIVE VIDEO Steaua - CSM Bucureşti Superliga de rugby

Pe stadionul din Complexul Ghencea intr-un adevarat derby al competitiei, dar si al capitalei, liderul Steaua Bucuresti va intalni pe CSM Bucuresti. Militarii au suferit prima infrangere stagionala in restanta cu Timisoara Sarcens, insa nu mai pot pierde prima pozitie in clasament, in timp ce pentru tigri un succes cu bonus ofensiv ar insemna disputarea fazei semifinalelor pe propriul teren.

LIVE VIDEO Steaua - CSM Bucureşti Superliga de rugby

Steaua Bucuresti si CSM Bucuresti s-au intalnit in SuperLiga CEC Bank de 16 ori, 11 victorii revenind ros-albastrilor, patru tigrilor, pentru ca intr-o disputa sa se consemneze remiza. Partida tur din acest sezon a fost dramatica, pe Stadionul National Arcul de Triumf, CSM Bucuresti a codus cu 6-3 si 9-6, pentru ca Florin Vlaicu sa asigure succesul militarilor intr-o disputa decisa de precizia din fata butului a transformerilor.

Afla mai multe despre: steauacsm bucurestisuperligarugby 

viewscnt
Articole similare