You are here:

Sfârşitul unei ere. Andy Murray şi-a luat rămas bun de la Wimbledon, după ce Emma Răducanu, partenera sa de la dublu mixt, s-a retras

Sfârşitul unei ere. Andy Murray şi-a luat rămas bun de la Wimbledon, după ce Emma Răducanu, partenera sa de la dublu mixt, s-a retras

Tenis

Comentarii

Cariera lui Andy Murray la Wimbledon s-a încheiat după ce Emma Răducanu a renunţat, sâmbătă, la participarea lor la dublu mixt, relatează BBC.

Murray, fost număr unu mondial, în vârstă de 37 de ani, urma să joace alături de conaţionala sa sâmbătă seara, la All England Club.

Raducanu, în vârstă de 21 de ani, a precizat că are " o oarecare rigiditate " la încheietura mâinii drepte.

Ea s-a calificat în turul al patrulea la simplu feminin cu o victorie în două seturi în faţa Mariei Sakkari. 

"Am luat decizia foarte grea de a mă retrage din proba de dublu mixt", a declarat Răducanu. "Sunt dezamăgită, deoarece abia aşteptam să joc cu Andy, dar trebuie să am grijă".

Murray, de două ori campion de simplu la Wimbledon, a participat pentru ultima oară la turneul britanic, înainte de a se retrage la sfârşitul acestui an.

Pentru scoţian joi a fost ultima sa apariţie la Wimbledon, când a pierdut alături de fratele său, Jamie, la dublu masculin.

Murray a renunţat marţi la meciurile de simplu, deoarece continuă să se recupereze după o operaţie la spate suferită pe 22 iunie.

El intenţionează să se retragă la sfârşitul acestui an, iar Jocurile Olimpice de la Paris 2024 vor fi ultima sa mare competiţie.

Afla mai multe despre: andy murray 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul