Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfat preţios primit de Halep înaintea finalei cu Sloane. Martina Navratilova: ”Ar trebui să evite acest lucru”

Sfat preţios primit de Halep înaintea finalei cu Sloane. Martina Navratilova: ”Ar trebui să evite acest lucru”

Tenis

Comentarii

Martina Navratilova, i-a dedicat un editorial Simonei Halep pe site-ul oficial al WTA. Fosta marea tenismenă a vorbit despre greşelile pe care jucătoarea noastră le-a făcut în trecut şi i-a oferit câteva ponturi care s-o ajute să pună mâna pe primul său trofeu de Mare Şlem.

"Îmi imaginez că cicatricele Simonei după trei finale de Grand Slam pierdute sunt încă groase, dar ea nu trebuie să joace la siguranţă în finală cu Sloane Stephens.

Dacă Halep vrea primul sau trofeu major, trebuie să iasă din zona de confort şi să-şi asume riscuri. O să fie înflăcărată, o să îşi dorească mult, ceea ce e un lucru bun cât timp poţi să controlezi această stare. Aşadar, să sperăm că Halep nu o să-şi dorească atât de tare încât o să-i afecteze tenisul", scrie Martina Navratilova intr-un editorial pentru site-ul WTA.

"Pentru mine, greşeala Simonei Halep în finala cu Ostapenko a fost că a jucat prea defensiv. A jucat ca să nu piardă, dar campionii învaţă din greşeli şi cred că nu o să mai repete. De aia mă aştept să joace agresiv. Halep trebuie să alerge după trofeu, nu să joace pentru a nu pierde”, mai scris legenda tenisului feminin.

Simona Halep a declarat după semifinala cu Muguruza că nu va schimba nimic înaintea finalei cu Sloane Stephens. "Am mai multă experienţă, mă simt mai calmă... Sâmbătă, nu vreau să schimb nimic, o să-mi păstrez rutina. Am două zile să respir, să mă relaxez şi vom vedea ce se va întâmpla în finală. Dar voi lupta pentru fiecare minge", a declarat liderul WTA.

Halep va da piept, sâmbătă, în finală, cu americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe compatrioata ei Madison Keys, locul 13 WTA. Cele două jucătoare s-au întâlnit de şapte ori până în prezent, românca triumfând de cinci ori, de două ori pe zgură.

Afla mai multe despre: teniswtasimona halep,  

viewscnt
Articole similare