Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfatul lui Ancelotti pentru Karim Benzema după ce francezul a câştigat Balonul de Aur: ”S-a terminat!”

Sfatul lui Ancelotti pentru Karim Benzema după ce francezul a câştigat Balonul de Aur: ”S-a terminat!”

Real Madrid

Comentarii

Karim Benzema (34 de ani), atacantul francez al lui Real Madrid, a reuşit să câştige primul Balon de Aur din carieră.

Premiul a fost prezentat de Zinedine Zidane. La 34 de ani, fotbalistul excepţional de la Real Madrid este primul francez laureat, după Zidane, în 1998.

Este pentru prima dată în istorie când Balonul de Aur a fost acordat pentru performanţele dintr-un sezon competiţional, nu pentru cele dintr-un an calendaristic, aşa cum era până acum.

Este al cincilea francez recompensat cu Balonul de Aur, după Raymond Kopa, Michel Platini, Jean-Pierre Papin şi Zinédine Zidane.

La o zi după meci, Carlo Ancelotti a vorbit despre performanţa reuşită de jucătorul lui. El susţine că atacantul ar trebui să se gândească la câştigarea următorului Balon de Aur. 

”S-a terminat!”

”Suntem foarte fericiţi. Simţim un pic (n.r. din bucuria lui Benzema). A spus că este foarte mândru de acest premiu, le-a mulţumit şi tuturor coechipierilor, este un premiu individual datorită ajutorului unei echipe.

L-am felicitat cu toţii. S-a terminat, trebuie să ne gândim la următorul (n.r. Balonul de Aur) acum, iar el poate începe mâine”, a spus Carlo Ancelotti.

Benzema a fost ales jucătorul sezonului 2021/2022 în Liga Campionilor. El a câştigat în acest an Liga Campionilor cu Real Madrid pentru a cincea oară. În 2022, Benzema a câştigat şi campionatul Spaniei, Supercupa Spaniei şi Supercupa Europei.

Afla mai multe despre: real madrid-karim benzema-ancelotti-balonul de aur 

viewscnt
Articole similare