Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfaturi de aur pentru Alexandru Cicâldău de la Bogdan Stancu: „O să ieşim când vine în Turcia”

Sfaturi de aur pentru Alexandru Cicâldău de la Bogdan Stancu: „O să ieşim când vine în Turcia”

Superliga

Comentarii

Alexandru Cicâldău e ca şi transferat la Galatasaray în Turcia.

Azi, mijlocaşul va efectua vizita medicală şi dacă totul va fi bine va semna, fără dar şi poate, cel mai important, până în prezent, contract al carierei!

Bogdan Stancu (34 de ani) a trecut pe la Galatasaray şi întrebat de jurnaliştii turci despre Cicâldău, românul a avut doar cuvinte de laudă.

"Cicâldău are un şut bun, dar este şi un bun pasator. Viziunea din joc este marele lui avantaj. Este un fotbalist ideal pentru mijlocul terenului. De asemenea, e un jucător foarte important şi pentru naţionala României, dar trebuie să se mai dezvolte pentru nivelul lui Galatasaray.

Cicâldău trebuie să se îmbunătăţească în ceea ce priveşte faza defensivă şi agresivitatea. E un jucător puternic din punct de vedere fizic, dar dacă mai creşte puţin, va fi ideal pentru Galatassaray. L-aş asemăna cu Selcuk Inan.

Ne vom întâlni când va veni în Turcia. Trebuie să muncească mult şi să aibă răbdare", a declarat Bogdan Stancu, pentru beIN Sports.

  • 33 de goluri a marcat Cicâldău în tricoul Universităţii Craiova în cele 129 de meciuri în care a evoluat
  • 21 de pase decisive a reuşit mijlocaşul pentru olteni

Universitatea Craiova l-a transferat pe Cicâldău în anul 2018 de la FC Viitorul în schimbul sumei de 1 milion de euro.

Gustavo îi va lua locul în echipă!

Mihai Rotaru nu a stat pe gânduri şi a anunţat deja cu cine îl ca înlocui pe fostul decar al echipei. Jucătorul brazilian Gustavo, care a revenit în Bănie de la Ajman Club, din Emiratele Arabe Unite, ar urmă să îi ia locul locul lui Cicâldău. 

”E greu să-l înlocuieşti pe Cicâldău. Îl avem pe Gustavo care îi poate lua locul în echipă”, a declarat Mihai Rotaru, la ProX.

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotarualexandru cicaldau 

viewscnt
Articole similare