You are here:

Sfaturi pentru Gigi Becali. De ce ar avea nevoie Octavian Popescu: „Ajutor moral, tehnic, fizic şi medical”

Sfaturi pentru Gigi Becali. De ce ar avea nevoie Octavian Popescu: „Ajutor moral, tehnic, fizic şi medical”

Superliga

Comentarii

Octavian Popescu, la doar 18 ani împliniţi, este unul dintre jucătorii în care Gigi Becali, patronul FCSB-ului, îşi pune toate speranţele.

 
Calităţile atacantului au fost văzute şi de alţi oameni din fotbalul românesc. Dumitru Dragomir, fostul şef LPF, a mărturisit că l-a remarcat pe Popescu şi că îi place mult cum se mişcă tânărul jucător. Dragomir îl sfătuieşte pe Becali să aibă grijă de „noua perlă”.

Dacă aş fi Becali şi aş avea un jucător precum Octavian Popescu, aş chema cei mai mari specialişti ai lumii şi i-aş întreba: ce medicaţie, hrană, pregătire, ce atmosferă să ofer în jurul lui? Ce studii, în ce limbă să vorbesc cu el. O pregătire separată faţă de restul. Acest copil poate aduce 100 de milioane de euro. Fără exagerare. Dacă nu au grijă de el profesionist, cum am spus, s-ar putea ca puştiul să se piardă în dccor. E bine să-l ridici în slăvi, dar cu ajutor moral, tehnic, fizic şi medical. Trebuie avută mare grijă de el. Dar să nu renunţăm la partea cu învăţământul, are mare valoare în viaţa lui. 10 ani de acum încolo poate ajuta nationala României. Este interes naţional! Bănuiesc ca Gigi gandeşte în acest sens. Ştie să facă bani din jucători şi din fotbal", a declarat Dumitru Dragomir la Radio Gold FM.

  •   18 meciuri, un gol şi 6 pase decisive are Octavian Popescu la FCSB în Liga 1

Afla mai multe despre: octavian popescufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare