Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfaturi pentru Ianis Hagi de la Dorin Goian: "Este exact unde trebuie să fie. Sunt mulţi ochi pe el"

Sfaturi pentru Ianis Hagi de la Dorin Goian: "Este exact unde trebuie să fie. Sunt mulţi ochi pe el"
Comentarii

Ianis Hagi joacă la Rangers din ianuarie 2020, când a fost împrumutat de Genk, iar şase luni mai târziu scoţienii l-au achiziţionat definitiv, în schimbul a 3.5 milioane de euro.

Sfaturi pentru Ianis Hagi de la Dorin Goian: "Este exact unde trebuie să fie. Sunt mulţi ochi pe el"

Hagi Jr. a evoluat în 23 de partide în acest sezon şi a contribuit la şapte dintre golurile lui Rangers.

Internaţionalul român este sfătuit de Dorin Goian să rămână la Rangers să mai prindă experienţă. "Momentan este exact unde trebuie să fie, se află într-un mediu în care poate evolua" a mărturisit Goian. 

"Ianis Hagi este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din România în momentul de faţă. E urmărit la fiecare meci de oamenii de fotbal din România, sunt mulţi ochi pe el.

Sper că va câştiga din nou campionatul din nou şi va continua să se îmbunătăţească odată cu fiecare joc. Are calitatea necesară şi ştim că poate face mult mai multe.

Cred că se simte bine la Rangers pentru că, de fiecare dată când joacă pentru România, îl vâd vorbind de Rangers în interviuri, pot să-mi dau seama că e fericit acolo. Este cel mai bun mediu pentru el pentru a juca un fotbal bun, pentru a creşte şi pentru a evolua de la zi la zi.

Poate într-un an sau doi, când va avea o ofertă de la un club mare din Europa, va face mutarea, dar momentan este exact unde trebuie să fie, se află într-un mediu în care poate evolua. Sper, ca român şi ca fan al echipei, că o iubeşte pe Rangers", a transmis Goian, pentru Rangers Review.

Mijlocaşul român a punctat de trei ori, câte un gol în campionat, Cupa Ligii şi Europa League, şi a oferit patru assist-uri.

  • 6,5 milioane de euro este cota lui Ianis Jr. conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare