You are here:

Sfaturile lui Hagi au fost ascultate de oficialii FCSB. "Nu deţine adevărul absolut, dar când spune ceva..."

Sfaturile lui Hagi au fost ascultate de oficialii FCSB. "Nu deţine adevărul absolut, dar când spune ceva..."

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a precizat că are încredere în Olimpiu Moruţan şi în Florinel Coman, şi că a ascultat de sfatul lui Hagi folosindu-l pe Coman atacant.

"Echipa asta peste un an, doi va fi mare, pentru că trebuie să ne batem cu ăia mari. Moruţan o să vedem cât costă, eu am încredere în tot ce am spus şi în Florinel Coman. De Florinel a spus Hagi că e vârf, dar trebuie să-l mai vedem şi cu echipe care joacă fotbal. Hagi nu deţine adevărul absolut, dar când spune Hagi ceva, trebuie să încerci, să vezi dacă e aşa sau nu aşa. El a spus că Florinel Coman e cel mai puternic atacant din România. Îţi dă de gândit! Eu vreau să marcheze goluri

Cu o echipă care se apără e mai greu să joace vârf, pentru că intră în contact cu adversarul şi n-are forţă. Nu am fost supărat pe Coman, el trebuie să muncească, pentru că am nevoie să iau mulţi bani pe el. Moruţan are talent, cred mult în el”, a afirmat Becali.

 Chiar dacă cei de la FCSB caută cu disperare un atacant, Gică Hagi, antrenorul Viitorului le dă lecţii steliştilor. "Steaua are atacant! Florinel Coman e un vârf adevărat pentru o echipa mare, aşa cum e Steaua! El e mult mai bun decât acum doi ani, când a debutat cu mine. Din punct de vedere fizic, nu era la nivelul la care e acum. Cred că e unul dintre cele mai bune vârfuri din România! Noi îi spuneam că e o vulpe. E şiret şi ştie ce să facă în careu. Marchează goluri, e un tip combinativ, atacă bine. Eu cred că Steaua face cea mai mare greşeală dacă o să cumpere un alt vârf! Coman e cel mai bun" a fost mesajul lui Hagi.

Afla mai multe despre: hagicomanbecalifcsb 

viewscnt
Articole similare