Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Show total la finala sezonului de drift. Avem un nou campion naţional

Show total la finala sezonului de drift. Avem un nou campion naţionalgalerie foto

Sporturi cu motor

Comentarii

Un total de 70 de piloţi din 3 ţări şi peste 35.000 de cai putere au oferit un spectacol total în weekend în jurul Arenei Naţionale la etapa finală a sezonului 2022 în Campionatul Naţional de Drift. Un bulgar a câştigat etapa, dar noul campion naţional este bucureşteanul Radu Moise aka Evl Santos, care a aşteptat acest moment mai bine de 14 ani.

Mii de spectatori au umplut peluzele din jurul stadionului şi au creat o atmosferă emoţionantă la battle-urile finale, aprinzând lanterna de la telefoane în semn de recunoştinţă pentru spectacolul oferit de piloţi. Bulgarul Yordan Mladenov s-a impus în etapă, dar marea surpriză a fost puştiul de 16 ani, Gabi Imre jr. Acesta a fost cel mai bun în calificări, iar ulterior a încheiat etapa pe podium şi a devenit vicecampion naţional absolut.

Titlul de campion i-a revenit lui Radu Moise, pilotul care a început ca fotograf pentru piloţi în urmă cu mai bine de 15 ani şi care pilotează aceeaşi maşină încă din 2007. Imediat după încheierea etapei, Moise a anunţat că va lua o pauză şi are în plan să îşi pregătească o maşină de drift pentru competiţiile europene.

Pe lângă battle-urile dintre piloţii implicaţi în lupta la vârf, fanii s-au putut bucura de un show cu flăcări, au putut experimenta driftul chiar din dreapta unui profesionist, dar au avut parte de şi trike experience şi spectacol cu tobe. Atmosfera a fost întreţinută de Dj OldSkull.

GALERIE FOTO DE LA CAMPIONATUL NATIONAL DE DRIFT

 Galerie foto

Afla mai multe despre: driftrodriftarena nationala 

viewscnt
Articole similare