Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şi-a bătut joc de fundaşii adverşi. Semne excelente”. Dennis Man&Valentin Mihăilă, lăudaţi şi la înfrângere

”Şi-a bătut joc de fundaşii adverşi. Semne excelente”. Dennis Man&Valentin Mihăilă, lăudaţi şi la înfrângere
Comentarii

Fiorentina - Parma s-a încheiat 2-2 (4-1 d.l.d.) în Cupa Italiei.

Parma a fost eliminată din Cupa Italiei, miercuri seara, după 2-2 (1-4) contra Fiorentinei.
 
Dennis Man a fost rezervă la începutul partidei şi a intrat pe teren în minutul 62, în locul lui Adrian Benedyczak. În schimb, Valentin Mihăilă a jucat pe postul de titular, dar a ieşit de pe teren în minutul 70, când Parma conducea cu 2-0.

În ciuda înfrângerii, cotidianul parmalive.com i-a lăudat pe cei doi români şi i-a notat pe Valentin Mihăilă cu 6,5, iar pe Dennis Man cu 7.

"A fost devorată o ocazie de gol delicioasă, care ar fi putut rupe impasul pentru meci. Pare începutul unei alte seri proaste, dar de data aceasta Mihăilă reacţionează, smulgând mingea lui Kayode şi servindu-l clar pe Bonny în mijlocul zonei.

O jumătate de vot mai mult şi pentru atitudinea lui: de multe ori aleargă înapoi şi se sacrifică, dându-i sprijin lui Coulibaly pe acea bandă. Semne excelente după o perioadă de coşmar", au scris italienii despre Valentin Mihăilă.

"În dificultăţile din partea finală a meciului, el e singurul capabil să aprindă lumina. Îşi bate joc de fundaşii adverşi, driblingând pe lângă toţi şi încheind faza spre poartă de mai multe ori.

El singur pune în dificultate întreaga apărare, reaprinzând speranţele suporterilor, care au visat în această seară. A doua greşeală de la faţa locului după Modena, de data asta se loveşte de stalp", au punctat italienii şi despre Dennis Man.

  •  2.4 milioane de euro este cota lui Mihăilă conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihăilăparma 

viewscnt
Articole similare