Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a salvat echipa de la un gol periculos şi a fost elogiat de MM Stoica: ”Rar mi-a fost dat să văd” | EXCLUSIV

Şi-a salvat echipa de la un gol periculos şi a fost elogiat de MM Stoica: ”Rar mi-a fost dat să văd” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

Radunovic, lăudat de MM Stoica după meciul de la Voluntari

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la FC Voluntari în etapa cu numărul 28 din SuperLiga României.

MM Stoica a analizat prestaţia echipei şi a ţinut să îl laude, în special, pe fundaşul Risto Radunovic, care şi-a ”salvat” colegii într-un moment dificil, în repriza secundă. 

  • Radunovic e un jucător de bază la FCSB. A fost adus de Gigi Becali, patronul vicecampioanei, în ianuarie 2021, de la Astra Giurgiu, moment în care a achitat 400.000 de euro pentru serviciile lui.

”Şi încă ceva extrem de important, am avut un fotbalist care a avut o intervenţie, mă refer la Radunovic, la o fază tratată greşit a ieşit o ocazie celor de la Voluntari care a fost imensă, iar Risto cu piciorul drept, într-o poziţie incomodă când toata lumea a crezut că îşi dă autogol a scos mingea. Rar mi-a fost dat să văd”, a mărturisit MM Stoica la Orange Sport. 

  • Risto Radunovic (31 de ani) e legitimat la gruparea roş-albastră din ianuarie 2021 şi a strâns până în clipa de faţă 127 de apariţii.

Radunovic despre intervenţia salvatoare din repriza secundă

Muntenegreanul a vorbit despre intervenţia sa senzaţională din repriza secundă, când a respins în ultima clipă, din faţa unui adversar, un balon care se anunţa extrem de periculos pentru poarta lui Târnovanu. „Mă bucur că am fost inspirat, că am fost la locul potrivit şi am reuşit să resping”, a spus el.

FCSB ocupă fotoliul de lider poziţie în clasament cu 61 de puncte.

Afla mai multe despre: mm stoicaristo radunovicfcsb 

viewscnt
Articole similare