Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a turnat cenuşă în cap după Sepsi - FCSB. Titularul liderului şi-a asumat ratarea victoriei: ”Amănâm titlul din cauza mea”

Şi-a turnat cenuşă în cap după Sepsi - FCSB. Titularul liderului şi-a asumat ratarea victoriei: ”Amănâm titlul din cauza mea”

Superliga

Comentarii

FCSB a bifat al doilea meci consecutiv fără victorie în campionat, 2-2 pe terenul lui Sepsi, iar roş-albaştrii mai au de aşteptat până să devină matematic noua campioană a României.

Roş-albaştrii puteau închide jocul încă din prima repriză, însă ineficienţa jucătorilor din compartimentul ofensiv al liderului au păstrat-o pe Sepsi în viaţă. 

În partea a doua, Ştefan Târnovanu a gafat nepermis, iar Sepsi a egalat la doi. Portarul de la FCSB nu s-a înţeles cu Ngezana, mingea a ajuns la Ştefan, care a restabilite eglitatea.

Târnovanu a ieşit în faţă şi şi-a cerut scuze după gafa de la golul doi: ”Mi-am bătut joc de două puncte”

”Amânăm titlul din cauza mea, vreau să încep prin a îmi cere scuze colegilor. Mi-am bătut joc de două puncte, dar mai sunt două meciuri şi un singur pas de făcut. Este doar vina mea, sunt două puncte pe care le-am pierdut. 

Suntem la cel mai important club din ţara asta. Dacă tu nu ai puterea să treci peste orice se spune... Până acum, toată lumea spunea că sunt cel mai bun, după un meci nu cred că sunt cel mai slab”, a spus Târnovanu, după Sepsi - FCSB 2-2.

Afla mai multe despre: fcsbsepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare