Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şi Dinamo este interesată”. Jucătorul şi-a reziliat contractul şi îşi analizează opţiunile

”Şi Dinamo este interesată”. Jucătorul şi-a reziliat contractul şi îşi analizează opţiunile

Fotbal

Comentarii

Dinamo este interesată de mai mulţi jucători în această perioadă, însă transferurile se realizează cu viteza melcului.

Până în acest moment, Dinamo a perfectat un singur transfer, al nord-macedoneanului Darko Velkovski, într-un moment în care se află pe loc retrogradabil şi are, mai mult ca niciodată, nevoie de ”sânge proaspăt”.

Eduard Pap are mai multe oferte

”Câinii” l-au ofertat şi pe fostul portar al celor de la FC Botoşani, Eduard Pap (29 de ani), cel care şi-a reziliat contractul cu Gyor, formaţie din liga secundă a Ungariei.

Ungurii se pregătesc să implementeze o nouă regulă la nivel naţional, care să le permită jucătorilor autohtoni, sub 23 de ani, să bifeze un număr total de 4000 de minute pe sezon, cumulate.

Aşadar, Gyor a preferat să meargă pe mâna portarilor tineri autohtoni, iar Eduard Pap a simţit că cel mai bine ar fi să plece.

Portarul a recunoscut că are o propunere de la Dinamo, însă nu mai are şi alte oferte interesante şi nu a ales, încă, unde va juca în continuare.

Este şi Dinamo interesată, mai am două-trei variante. În câteva zile, voi lua decizia finală. Vreau să analizez bine fiecare opţiune, sper să iau cea mai bună decizie. Aştept să fie sută la sută clar, apoi voi/vom face anunţul”, a declarat Eduard Pap, conform gsp.ro.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Eduard Pap, conform transfermarkt.de.

înainte să ajungă la ETO Gyor, Eduard Pap a evoluat timp de şase ani la FC Botoşani, unde a avut evoluţii apreciate.

Afla mai multe despre: eduard papgyorungaria 

viewscnt
Articole similare